The Night Comes For Us-előzetes: Iko Uwais a Netflixen osztja

Úgy tűnik Uwais (The Raid filmek) a rosszak oldalán áll majd. A film főszereplője Joe Taslim, aki egy banda végrehajtója. Az egyik küldetése során úgy dönt, hogy nem öl meg valakit, ami miatt mindenki “mérges” lesz rá, avagy rengetegen elindulnak megölni.

A poszter alatti előzetes alapján a körítés nem lesz annyira erős, viszont az akcióban lehet ismét odateszik magukat. A rendező amúgy a Headshotot csinálta ezelőtt.

11 hozzászólás a “The Night Comes For Us-előzetes: Iko Uwais a Netflixen osztja” bejegyzéshez

 1. Joe Taslim egyébként játszott Uwaisszal az első Raid filmben is, ő volt a SWAT osztag vezetője (és aki balszerencséjére először kézitusába keveredett Mad Doggal). :)

 2. Headshot nem volt rossz film, nagyon erős volt az akciókban és volt annyira brutális, hogy amcsik simán R kategóriába tennék megvágás után is.

  Egyszerű sztori, agyeldobos átványakcók, én ezeket várom ettől. Ja, meg a régi időkre hajazó elmaradhatatlan nő VS nő bunyó. Még a hajszínük is más, hogy az átlag fehérember ne tudja majd megkülönböztetni őket :-)

 3. A Headshot rendezőjétől. Így kell elriasztani valakit egy filmtől… Azt a fost, ami az volt. Még egyszer nem kívánom átélni…

 4. Hát a Headshot sztoriban borzalmas volt, és valahogy akcióban se adta ki, de Iko Uwais, verekedések és hirig, szóval nézős még mindig :)

 5. 3. dnNN: jogos, elírtam, “ne” helyett “meg”et akartam, csak már más járt a fejemben :-)

 6. Hálivúdban így is pörgős, csak annyira rángatják a kamerát, hogy semmit se lát (és élvez belőle) az ember, meg hát ugye oltári kevés olyan színész van, aki atletikussága miatt megfelelne ilyen szerepekre.
  Meg ugye, ha azt nézzük, ezek az indonéz fickók szépen mutatják totálban is a jeleneteket, van, hogy percekig nincs vágás, meg ugye ott a rengeteg brutalítás és vér (esetleg gore a késes/macsetés jeleneteknél), amiket hálivúd gyomra nem venne be.

 7. Aztakva, mit nezek
  Van olyan hogy horror akciófilm ? Mert ha eddig nem akkor mostmár van. Szerintem a netflixre is egy lightosabb, de így is ultrabrutál verzió került fel (mintha pár jelenetnél nem mutattak volna mindent, de akartak ).
  Ennyi csonkolást, mészárlást egyben még nem láttam és csak a felénél járok.
  Butcherporno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.