A hét előzetese: Time Traveler

Nem jó értelemben használtam a címet, inkább csak érdekesség ez a trailer. Egyrészt az egész filmet elmeséli, másrészt pedig felfoghatatlan, hogy ez a forgatókönyv a finanszírozásig és tényleges forgatásig eljutott. Legalábbis a végeredményt látva.

A főszereplő srácot dobja a csaja, ezért épít (hangszórókból?) egy időgépet, amit felhasználva visszamegy, hogy tökéletessé tegye a kapcsolatát a lánnyal, és így más legyen a románc kimenetele. Már a szövegek, mint például a Broken Hartos baromság is fájtak, de ezt megfejeli, hogy Asa Butterfield és Sophie Turner látszólag nulla kémiával bírnak egymás irányában. Sőt, konkrétan hihetetlen, hogy a két karakter valaha is együtt volt.

Szinte kíváncsi lettem a filmre.

human
írta
2018. 10. 11. 04:01
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A hét előzetese: Time Traveler” bejegyzéshez

 1. Nekem csak egy kérdésem van: miért nyomatják Turnert, ha egy szimpla romkomban sem képes bármiféle érzelmet kifacsarni magából? Iszomyatosan tehetségtelennek tűnik a csaj..

 2. őt nem akartam írni, mert a Scorsese féle Hugoban még egész nézhető volt Chloë-val. Ok, kész, kifújt, mást nem is tudok mondani:D de Turner nem tud mit felmutatni, már a got-ban is ütöttem volna péklapáttal.

 3. Érdekes a rendező filmográfiája. 95-ben volt egy rövidfilmje (vizsgafilm?), 2002-ben egy “rendes” filmje amit senki nem látott (9-en adtak rá pontot az imdb-n), aztán 2011-ben a rövidfilm ami ennek az alapja. És ennyi. Ezen kívül producerkedett pár dokusorozatban.

 4. Soha nem fogom megnézni, boráf.
  Szerintem csak azért készült el ez a film, mert Asa valamikor kitalálta, hogy le akarja smárolni Turnert, csak az meg a való életben elhajtota volna, így az ismerőseivel grundoltak egy filmet és becsalizták a szerepre a csajt.
  Irtó hiteltelen mindkét plaánta ebben a szerepben.

 5. Lehetne magyar film is. Már az előzetest se tudják úgy összeállítani, hogy az egy filmre hasonlítson. Béna.

 6. 8. cherockee says:

  Nagy nehezen megtaláltam, kiderült, hogy pont a Human posztjában olvastam a Yummie-n Jim Norton idevágó “örökbecsűjét”. :)

  “Jim: how old are you? i’m 43 years old, i might be too old for you.
  Csaj: 30.
  Jim: 30? oh, you are too old for me.”

  (Jim: Hány éves vagy? Én 43, lehet túl öreg vagyok hozzád.
  Csaj: 30.
  Jim: 30? Jaa, akkor túl öreg vagy hozzám.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.