A The Deadpool Before Christmas részletei

Ugye megvan, hogy a FOX az Alita helyett végül a Deadpool 2 PG-13 változatát küldi a karácsonyi ünnepek alatt a mozikba. Na most erről lehet olyanokat tudni, hogy 15 percnyi plusz jelenetet kap a film, méghozzá egy új karakterrel, akit Fred Savage kelt majd életre. Ezen kívül jó pár véres vagy káromkodós jelenet alternatív változatát editálták be, szóval nem csak kivágtak dolgokat, hanem néha helyettesítették őket.

human
írta
2018. 10. 11. 09:19
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A The Deadpool Before Christmas részletei” bejegyzéshez

 1. (Naívitás ON) Ez amúgy meg jól is elsülhet. Nem vagyok a PG13-ra kenyszerítés híve. Amennyiben ez bejön lehet pl az ilyen Venom-os megoldások helyett csinálnak egy R-est, és ha működik utána jöhet egy lite verzió. Vagy fordítva, előre enyhítenek és utána kiadják az R-est is én meg választhatok.

  Aggódom most kicsit Venom kapcsán, hogy megint elfelejtik az R-es filmeket, mert a PG13 többet hoz.

 2. Innen már csak egy lépés a konfigurálható film, beállítom netflixen, hogy vér ne legyen benne, meztelenkedés lehet, káromkodás közepesen sok, Melissa McCarthy jeleneteit meg nem szeretném látni, az üldözéses jelenetekből jöhetnek a hosszabbak, és Hans Zimmer zenéjét kérem hozzá. … Aztán csak nézem az eredményt.

 3. Ennek még mindig több értelmét látom, mint a “felújított” verziók moziba küldésének. Na az 100% lehúzás.

 4. korum:
  Ez simán előfordulhat ha nem is ennyire részletesen. Pár év és kinövi magát egy külön “valami” a filmek és játékok közötti határra. Biztos lesz akinek bejön és lesz akinek nem.

 5. korum:
  Ilyen lesz majd a Netflixen. Nem olyan részletesen, ahogy te leírtad, de majd a Black Mirror következő évadában lesz olyan rész, hogy te választhatod ki, mi legyen a vége.
  Aztán majd az lesz, amit te írtál.
  (Mondjuk ha lenne olyan lehetőség, hogy Melissa McCarthy jeleneteit egy filmben ne ássam, az jó lenne.)

 6. nem értelek titeket, egyrészt a Deadpoolban nem szerepel, másrészt igazából saját filmjei vannak, így könnyű McCarthy nélkül lenni, hiszen csak azokat nem kell megnézni. Én nem láttam már másfél éve semmiben kb.

 7. McCarthy-t azert tényleg nem olyan nehéz elkerülni hála égnek.

  Úgy általánosságban amúgy elég elszomorító, hogy hogyan bánnak már a készítők is ezekkel az alkotásokkal. Írnám, hogy művészeti alkotásokkal, de nyilván a filmkészítés manapság leginkább biznisz, mintsem bármi kifejezésére szolgáló eszköz. Hacsak ez a bármi nem a nyereségvágy. :)
  Ezért vagyok mérges a TV-kre is, mert ott még egyszer megszabdalják a filmet, így egy átlagos fogyasztó által kapott verzió már köszönőviszonyban sincs az eredeti termékkel, hát még az azt kiváltó kezdeti tervekkel.

  TV alapból kilőve, McCarthy szintén, PG-13-ba kenyszeritett szinten. Még jó, hogy kevés filmnézésre használható időm van, különben még a végén bajban lennék :)

 8. Nekem is tetszik, ez egy innovatív ötlet és mindenki csak nyer rajta, ha jól csinálják. Egyértelműen interaktív irányba megy el a filmipar és ez teljesen jó és szórakoztató. Még élesebben elválik majd a filmművészettől, amiben megmarad majd a tartalom remélhetőleg, mi pedig választhatunk, hogy éppen melyikhez van kedvünk.

 9. szerintem itt tényleg inkább annak a felmérése zajlik élesben, hogy mennyire van igény egy adott filmből PG13 és R verzióra és hogy az mennyire piacképes.

  nyilván könnyebb ezt eladni egy Deadpoollal, hiszen eleve lehet benne rengeteg önreflexió, meg kikacsintás a másik második részre. ha például egy Logant “butítottak” volna le, az sokkal több kérdést felvetne kreatív vs. profitabilitás oldalon.

  valahol azért mégsem örülnék, ha ez nagyon beválna, mert a jelenlegi mozis piacnak szerintem nem erre a trendre lenne szüksége, hogy a néző még nagyobb választási lehetőséget kapjon rommá filterezett filmek kapcsán.

  all in all: akármennyire is friss irány, szerintem a filmipar újabb kreatív koporsószege.

 10. Olyan sokszor olvasom, hogy csak lehúzás manapság a filmkészítés és a folytatás is csak rókabőr, stb. Igen ez igaz a stúdió szintjén biztosan. De nehogy azt mondjátok már nekem, hogy a rendező, a színészek, a díszletesek, stb. csak a rókabőrt látják ezekben. Szerintem azért nem helytálló ez az egész, mert egy feltörekvő színésznek kötelessége odatenni magát, egy újonc rendezőnek szintén.

 11. Bukni fog, mint az ólajtó.
  Nem tudom elképzelni, hogy ez sikeres legyen és mondjuk 50 milliónál többet hozna.

 12. kérdés mi az elvárás a stúdió részéről, valószínűleg tudják, hogy egy második release-zel nem fognak kasszát robbantani.

 13. Ez amúgy még jól is elsülhet. Mármint nem a pénzügyi részét nézem, se azt hogy milyen hatással lesz ez a húzás Hollywoodra, csak pusztán filmes szempontból.
  Az első rész egy nagyon jó szuperhősparódia volt. A második rész egy kihagyott ziccer, mert ahelyett, hogy a tipikus második részeket parodizálta volna, csináltak egy újabb szuperhősparódiát, semmi újat nem adva. De ezzel az “új” résszel itt a lehetőség, hogy kiparodizálják a PG-13-asítást. Ha rendesen ráfekszenek arra a vonalra, hogy ez egy R-es film lebabásított verziója (ez a téma elég sok magas labdát szolgáltat), szerintem annyira fogom imádni a filmet, mint az első Deadpoolt.

 14. az megvan, hogy sok Deadpool rajongó szerint a 2. rész hűebb és merészebb volt, mint a tipikus történetes első?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.