Ez a Glass

Iszonyat történetmesélős előzetes érkezett a Split és az Unbreakable folytatásához. Talán még Bruce is odateszi magát ehhez a különleges képregénytörténethez. Nyilván egy idióta orvos lesz minden baj forrása, aki egy osztályra teszi a zseni törékeny csávót a Szörnnyel.

Talán megcsinálta Shyamalan?

human
írta
2018. 10. 11. 18:33
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Ez a Glass” bejegyzéshez

  1. Meg bizony :) Iszonyat ez a pali a látásmódjával, történetmesélésével, hangulatteremtésével, főleg ilyen tipusú filmeknél. szvsz zseni a pali. Szuper lenne megmaradna ennél a zsánernél mint a hatodik érzék, falu, jelek, sebezhetetlen, a látogatás

  2. Pár dolgot felfed a sztoriból, de Shyamalant ismerve ez nem lesz olyan nyílegyenes, mint ahogy itt látszik.

    Ezzel a zenével amúgy klasszik!

  3. Nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi trailerek tartalma csupán a film első negyedéd tartalamzzák és maradék 2/3-ban bruce karaktere szopni fog, hogy megállítsa Mr. Glass-t. Város! :)

  4. ezt komolyan nem hiszem el, ezt meg se kellett volna már néznem…arrrrgh

    várom nagyon, de ez az előzetes túl sokat mutat.

  5. Ez nagyon adja! Tiszta Batman vs Superman, es, aki a shit-et kavarja, az Lex (Glass) Luthor :D Annyira ismeros a story csak nehogy a vegere kideruljon, hogy mindkettojuk anyjat, Martha-nak hivjak! XD
    No, de a viccet felreteve, mar most imadom es maris neznem! Hat had jojjon! :D

  6. Baszott jó és jó látni ismét Bruce arcán érzelmeket. A puskás részt nem értem, akik ilyeneket használnak, azok általában tudnak is lőni vele, de ez legyen a legnagyobb baja.

  7. Várós, de valahogy még mindíg nem tudok megbarátkozni a gondolattal hogy a szörny a falon mászik ok, egy oszlop még nem gáz, no de hogy a teljesen függöleges falon keresztbe
    vagy már nem emlékszem rá, de a splitben ez meg volt magyarázva? értem én hogy erős…de nem növeszt tapadókorongokat a kezeire :D…ettől még moziban nézős :)

  8. nem tapad a falra, hanem elméletileg olyan erős, hogy az ujjaival bele tud kapaszkodni/marni a betonfalba (az előzetesben látszik is, ahogy a törmelék hullik), ez a elmélet létezik, hacsak meg nem cáfolják azzal, hogy üvegfalon is mászik.

  9. Uhh ez nagyon jó, felénél meg is állítottam többet nem akarok belőle látni, majd ha kijött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.