Ki másra mernék bízni a Black Panther folytatását

Természetesen Ryan Coogler visszatér. Talán most már bíznak majd benne annyira, hogy az akciójelenetekre is adnak elég pénzt, hiszen a Creed bunyója után nevetséges, amit a Panther első részében láthattunk. Tudom üzenet, meg jó gonosz, meg ilyenek, de azért egy blockbuster nézzen már annak, ami. A legviccesebb oltás az volt, hogy mintha a Killer Instinct-ből vették volna a végső harcot…

Bár az első rész nem volt akkora kedvencem, de talán a folytatás nem csak korrekt, hanem tényleg jó lesz.

10 hozzászólás a “Ki másra mernék bízni a Black Panther folytatását” bejegyzéshez

 1. Nekem a Parduc eros kozepes volt s inkabb a latvany fogott meg, bar az autos uldozes egy kicsit gagyinak erzodott! A szineszekkel nem volt bajom jol hoztak a szerepuket.
  Azert arra kivancsi volnek, ha egy fekete kovetett volna el eroszakossagokat, (Bill Cosby nem er peldanak, mert mar kiment a divatbol) vagy netan csunyakat posztolt volna evekkel ezelott a netre, vajon kirugna-e a Disney?

 2. Nagyon diplomatikusan fogalmaztál human. Az első rész konkrétan egy kalap szar volt, az akció jelenetek pedig full gagyik. A főgonosz csak a többi marvel gonoszhoz képest volt egy kicsivel jobb. A mondanivaló pedig az volt, hogy segélyközpontot kell nyitni Oaklandban!!! Nem ám Zairéban vagy Kongóban. Rettentően ostoba és rasszista film volt.

 3. Az első nagyon rossz volt. Nekem eddig a leggyengébb Marvel film pedig a többivel nagyon jól elvoltam eddig kivétel nélkül.

 4. Én az elsö rész két nekifutás alatt sem tudtam végignézni. Annál még az Amerika Kapitány 1 is jobb.
  Sztem ez már egy próbát se fog részemről érni. De akinek az előző bejött, annal ez os befog, sőt…
  Eltudom képzelni, hogy mégnagyobb siker lesz.

 5. A film felénél telefont kezdtem el nyomkodni, az utolsó 20 percet meg kb kinyomtam.
  És amit utána “képviselt” a film.. hányinger.

 6. Én is bánom, hogy megnéztem az első részt, úgyhogy ezt már nem fogom. Ez a film jóindulattal is csak közepes alá lenne, csak ugye az usában most nagyon feszült a hangulat a PC és az SJW-k miatt szóval, gondolom felért volna egy öngyilkossággal ha valaki kritizálni merte volna a mesterművet.
  Nem európai embernek való ez a film.

 7. nem tudom másnak is feltűnt-e(és bocs hogy ide írom) de mintha a Venom autósüldözős egyes kockáit egy az egyben a pantherből emelték vna át :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.