A FOX csak szopatja a többieket?

Januárra volt téve az Ad Astra a stúdiótól. Ez egy Brad Pitt főszereplésével készült sci-fi, amit ma szépen áthelyeztek május 24-re. Egyrészt a “január nem temető, ott van a Brad Pitt scifi” szövegelőknek intettek be, másrészt kiszúrtak a májusban lazuló premierekkel. Igazi alvó sláger? Mondjuk nem meglepő, hogy csúszik, már ha nézhető darab a film, hiszen a reklámozásban még sehol nem tartanak vele. A történetben Pitt karaktere a Naprendszer széléig utazik, hogy megtalálja eltűnt apját, és megfejtse azt a rejtélyt, ami a bolygónk túlélését fenyegeti.

Ami fájdalmasabb húzás, már a legutóbbi Gyilkosság az Orient Expresszen rajongóinak, hogy a Halál a Níluson 2019 decemberéről 2020 októberére lett téve. A rendező ugye maradt, viszont ebben Gal Gadot, Armie Hammer és Jodie Comer tűnik majd fel. Meg gondolom még pár olyan név, akiket eddig nem jelentettek be.

9 hozzászólás a “A FOX csak szopatja a többieket?” bejegyzéshez

  1. blandy!

    Ha te élvezed a filemt amit nézel, akkor nem mindegy ki milyen időszakot nevez temetőnek? Komolyan.

  2. JKJ: hát nem mindegy, ha a következő berendeléseket közvetve ez határozza meg. Sajnos.
    Nem a film minősége változik, hanem a hasonló zsánerek, ill. a folytatások jövőbeli esélye.

  3. Azért ne temessük el még az Ad astra-t. A legtöbb oscar esélyes alkotáshoz is csak nem rég jött előzetes. Nem kell mindenhez fél éves marketinget nyomatni. Ettől függetlenül persze előfordulhat, hogy az első előzetes után teljes érdektelenségbe fullad.

    A halál a Níluson esetén alapból nem értettem a karácsony közeli premiert így talán több nézőt csalogat be. Mondjuk engem nem zavart volna, mert néztem régen karácsonykor Predátor filmeket a film+-on. :P

    Én továbbra is tartom, hogy pár év múlva erősebb lehet a január (még mindig USA-ra értem nem a hazai késett premierekre). Idén nekem három jó alkotást lepakolt a január igaz ebből kettő limitáltan pörgött decemberben is az oscar miatt.

  4. A Halál a Níluson csúszásának nem örülök. Az Ad Astra meg csúszhat bármennyit, Pitt estében csak a Tarantino-film érdekel most, semmi más.

  5. JKJ..blady de mindegy.
    Másrészt halál komolyan írom, hogy nem mindegy, nagyon nem mindegy. Ha egy picit belegondolsz és elképzeled az évet úgy, hogy az egész temető, nem lesz olyan film, amit élvezhetnénk:D De minek pötyögök, leírták már előttem is.

  6. olyan 10 éve volt egy interjú Spilbergel, akkor azt jósolta, hogy jóval kevesebb várt film lesz, de azok sokkal magasabb költségvetéssel. Úgy tűnik igaza van az öregnek. Bár ő azt is mondta, hogy a mozitermek is jelentősen nagyobbal lesznek, mert azt a kevés filmet többen akarják majd megnézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.