Adam Sandler: 100% Fresh

A napokban 2 standup specialt is megnéztem, ideje feléleszteni a rovatot, és ezt a Netflix is megérezte, kidobta az Adam Sandler fellépés előzetesét! Igen, Sandman igyekszik visszatalálni a gyökereihez, így újra fellép a fos filmek készítése mellett. Természetes, hogy hozzávágtak plusz milliókat az alábbi anyagért.

Reméljük jobban sikerül, mint amit Judd Apatow csinált a standuphoz való visszatérése közben. Azt úristen mennyire nem ajánlom.

5 hozzászólás a “Adam Sandler: 100% Fresh” bejegyzéshez

  1. Nagyon birom ezt az ipset! Nekem meg a nevetseges hatos is bejott. Ott meg megvolt a Sandler filing, de am az egesz saga a Kavarassal befejezodott. Nagyon sajnalom, mert a szamomra tetszo humor mellett, azert mindig meg volt a tanulsaga a filmjeinek. Pl: Tavkapcs, ami nagyon kozel all a szivemhez!

  2. Alapból nem bírom nagyon a srácot, elég nagy kaptafának tartom. De ez a trailer direkt ilyen, hogy egy semmi poént nem mutatnak csak idióta motyogást meg ilyeneket?

  3. A 90-es évekbeli filmjei tűrhetőek voltak. De a mostaniak eléggé bénák. Ez a trailer is azt mondja nekem, hogy csak folytatja a ripacskodást.

  4. Én kimondottan várom. Sandlert utálni amúgy is divat lett egy jó ideje amit valahol megértek hiszen elég sok megosztó filmje van de azért mostanában letett egy komolyabbat is az asztalra. Tudna ő csak nyilván minek erőlködjön. Komédiában amúgy is nagyon jó és nyilván azért ilyen ez az előzetes mert inkább a hangulatra mentek rá és nem a poénokra.

    Meglátjuk milyen lesz.

  5. ” De ez a trailer direkt ilyen, hogy egy semmi poént nem mutatnak csak idióta motyogást meg ilyeneket?”

    igen, mivel egy jó standup sokkal hosszabb blokkokból áll, van setup meg payoff meg mittomén, amit nehéz 1 percben érzékeltetni, ellőni meg nyilván nem akarják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.