Ant-Man and The Wasp őszintén

A Honest Traileres srácok ezúttal olyasmikbe kötöttek, amikbe én is a kritikámban: sorozat sokadik része, ki várta az Avengers után. Na meg kvantum minden.

3 hozzászólás a “Ant-Man and The Wasp őszintén” bejegyzéshez

 1. azt furcsállom hogy alig láttam valakit, aki magába a cselekmény egészébe kötött bele. pedig az valami agypusztítóan ostoba volt:
  – a film első fél órájában majdnem visszahozzák a feleséget, finálé, de jaj! ellopták a házat.
  – visszaszerzik, és a film közepénél majdnem megint visszahozzák a feleséget, finálé, de jaj, ellopták a házat!
  – a film végén visszaszerzik, és visszahozzák a feleséget.

  ez nem történet volt. ez egy önismétlő olcsó, primitív húzás, amit meg kellett tölteni felesleges jelentekkel, hogy ki lehessen húzni egy normális film hosszáig. például vissza kell szerezni a hagyna jelmezt, amit a kislánya magával vitt. ez csak poénforrás volt, semmi történeti szerepet nélkülözött. ki lehetne vágni.
  aztán olyan pocsék volt a gonosz, hogy még a készítők is érezték, ez így önmagába nem elég, azért behozták a hatóságokat és kisstílű éttermes gengsztereket, mert három gyenge ellenfél = egy jóval?

  az elsőhöz képest ez egy trágya volt sajnos

 2. Én a második házlopásnál kikapcsoltam. De amigy is annyira kötött le, hogy közben elolvastam a fél internetet.
  Mondjuk nemtudom megint mit vártam, az utolso marvel filmekből csak az gotg2 és az infinity war volt végig nézve nállam. De a hype ezen látszik, hogy müködik, mert itthon legalább megpróbálom. De mlg mindig jobb volt mint a Panther….

 3. lordboxi

  Pedig a GOTG2 se egy nagy eresztés. Igazából sajnos a legtöbb az szórakoztató, középszerű filmecske. Az igazán érdekes dolog, hogy így 20 film után sem mondanám egyiket sem rossznak, legfeljebb csak kevés van, ami igazán jó is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.