Bruce Willisre rájár a rúd: Air Strike / Unbreakable Spirit / The Bombing

Van az a sztori, hogy Bruce mindent elvállal, ha kifizetik a napi 1 milliós gázsit a számára. Simán hihető sztori, ha megnézzük mikbe szerepelt mostanában. Viszont ez a hír nem teljesen erről szól.

Van ez az egyik helyen Air Strike-nak, a másikon Unbreakable Spiritnek hívott II. világháborús film (sőt, korábban The Bombingnak nevezték), amiben Bruce Willis, Adrian Brody és Fan Bingbing szerepelt. Na ennek a bemutatóját tologatják már egy ideje, miközben ugye a kínai kormány kihallgatta Bingbing-et, és elítélte adócsalásért.

Ez magában rendben van, viszont egy nappal azelőtt, hogy a rendező Xiao Feng könnyesen elbúcsúzott a projekttől, amin évek óta dolgozott, Cui Yongyuan tévés személyiség azt mondta, hogy a film költségvetése mesterségesen volt feltornázva, amit ez esetben azt jelentette, hogy pénzmosásra használták. A producer szerint a költségvetés 21 millió környékén volt, de más források szerint 90-ről van ott szó.

Na ezek után nézzétek meg az előzetest a tovább mögött! A Chongqing támadásokról szó, ami 268 légicsapás jelentett. Bruce karaktere egy kiképzőtiszt, aki felkészíti a kínaiakat a japánok ellen.

Backup:

human
írta
2018. 10. 18. 03:41
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Bruce Willisre rájár a rúd: Air Strike / Unbreakable Spirit / The Bombing” bejegyzéshez

 1. WTF????
  Nem igazán tudom, mit láttam ebben a kát percben… mármint sok robbanás volt meg lövöldözés meg rugdalózás, unott Bruce szokás szerint, de a minőség… Jeeeeez. Nemtom igazából mihez hasonlítani annyira fura volt a CGI benne. Mint valami játéknak a grafikája…

 2. Ez egy tök jól sikerült PC-játék előzetes lenne, csak sajnos nem az.

  Kínában majd minden vállalkozás (millióstól~milliárdos tételig) lényegében pénzmosás. Ott a pártkáderek a legnagyobb gengszterek, Bingbing pedig a most zajló belső politikai átrendeződés egyik “áldozata”, sakkfigurája. Ennek köszönhető, hogy nyilvános ügy lett az egészből.

  Bruce a perselyt tömi már majd egy évtizede, szerintem most már csak arra csodálkozzunk rá, ha valamit nem ezért csinál és ne fordítva :)

 3. Kövezzetek meg, de Bruce mostani filmjeihez viszonyítva nem is tűnik annyira gáznak. Valaki megnézte Bay Pearl Harbor-jét és össze akart rittyenteni valami hasonlót.

 4. Nem rossz ez, csak gáz a CGI, de az szinte minden ázsiai filmben az. Vagy nem értenek hozzá, vagy ez az utolsó, amire költenek.

 5. kicsit olyan, mintha megrekedt volna a Spy kids vagy inkább a Sky Captain jut eszembe róla.

 6. az egy dolog, hogy Brody, meg John Cusack és hasonlók kínába járnak haknizni, ahol még túlfizetik őket, de Bruce-t lehet már Amcsiban is körberöhögik, ha ilyeneket kell csinálni, meg Hellt reklámozni.

  de nem sajnálom, magának köszönheti. én azt hittem sokáig, hogy De Niro nem tudott méltósággal megöregedni, de ez még egy szinttel lejjebb van.

 7. A CGI úgy 15 évvel le van maradva a vezető hollywoodi minőséghez képest, de azért van benne pénz bőven. Esős vasárnap délután simán nézős lehetne.

 8. A COD WW2-ben nézett ki hasonlóan a repcsis misszió, bár lehet az még picit szebb is volt, mint itt a CGI. Bruce papa játékáról ennyiből sokat nem lehet megállapítani, elég keveset mutatták, de az alapján nem volt vészes, volt már ennél szarabb is.

 9. Off topic: Rohadtul örülnék, ha a #metoo után ebből a pénzmosásos dologból is lenne valami nagyobb dolog Hollywood kapcsán. A szexuális visszaélések mellett az alvilág mosdatása is nagyon ment az évtizedek során. Kína meg még nagyon gyerekcipőben jár ebben az amcsikhoz képest…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.