Robin Hood kiképzése

Jött egy nagyon vicces részlesz a Robin Hood filmből. És akkor már mellette ellövöm ezt a posztert is, ami a héten jött ki. Rohanunk majd a moziba, már most látom.

6 hozzászólás a “Robin Hood kiképzése” bejegyzéshez

  1. Beszarok hat hogy fogja ez az ideget? Harom ujj baratom, harom ujj. Az elso jelenetben meg jo is de az utolsoban? Am birom Taron Egertont ugyhogy ahogy az Arthur király: A kard legendája is tetszett ez is fog szerintem!

  2. En nagyon szeretem a szimmetriat es a szimmetrikus dolgokat. Viszont stilusom is van es latom, ha vana valaminek stilusa. Na ezt most nem azert irtam, hogy itt blogoljak magamrol, hanem mert szerintem ez a poszter TUL szimmetrikus, raadasul indokolatlanul. Olyannyira, hogy ahogy meglattam, egy ilyen kommentet kellett irnom! :)
    Amugy en varom a filmet (de nem valoszinu, hogy moziban fogom nezni).

  3. A Próféta:

    :) én is pont ezen gondolkodtam, hogy tiszta Hunger Games utánérzés a poszter. ráhúzni a nyilazás miatt ezt a tudatalatti párhuzamot a filmre és ezzel marketingelni…nem tudom, hogy túl olcsó, vagy nagyon ügyes húzás.

  4. Amikor láttam erről az első hírt, azt jutott eszembe mi a sz**nak még egy Robin Hood… ennyire ötlettelenek lennének lassan a filmkészítők? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.