Boba Fett lefújva

Még ha nem is bukott volna a Solo anyagilag, ami miatt az egész univerzumosdit át kell gondolniuk, akkor is érthető lenne, hogy a Disney letesz a Boba Fett filmről, hiszen készül egy olyan Star Wars sorozat is, ami hasonló fejvadászra koncentrál.

A lényeg: hiába volt hír arról, hogy James Mangold készítheti a Boba Fett filmet, most Kathleen Kennedy hivatalosan is kijelentette, hogy 100%-ig halott a projekt.

18 hozzászólás a “Boba Fett lefújva” bejegyzéshez

 1. Eddig sem tartottam túl jó ötletnek az önálló Fett filmet, csakúgy, mint a szintén tervben volt (?) Kenobi történetet sem. Egy fiatal Solo folytatást, amiben Fett is benne lehetne, viszont simán el tudnék képzelni, de ez így már esélytelen.

 2. Biztos nem találtak alkalmas Új-Zélandi színészt Temuera Morrison fiát eljátszani. Egy polinézt tudnék ajánlani… :)

 3. Őszintén Fett film engem se mozgatott meg. tudom sokan várták, de ha kapnak egy élhető sorozatot akkor talán rendben lesznek a népek :)

  Inkább az Obi 1 filmet sajnálom McGregorral, hogy elég esélytelen.
  Ott a 3. és a 4. rész között lehetett volna valami sztorit, ahogy a birodalom és Darth Vader üldözi a a megmaradt Jediket (akár kis Yoda kameo is befigyelhetett volna, bár a 8.ban most láttuk ugye (kb 1etlen szerethető momentuma a filmnek)). Lehetne valami sztori, csak ott meg az a nehéz, ha írnak is 1 történetet, hogy előbb nem találkozhat Vaderrel mert akkor a 4. rész végét ássák alá, ha viszont nem találkoznak, ki lenne olyan érdekes ellenség? Talán a felélesztett Maul nyomulhatna rá pl, hogy így elnyerje az Uralkodó kegyét újra. (bár annyira nem ismerem a történetét, hogy akkor ő most él-e ha- e, mit tud de ha történetesen él, és a Soloba is megmutatták, miért ne?) Volt 1 jó könyv a Darth Maul a vadászó árnyék, igaz az történetben még a Baljós árnyak előtt játszódik, de abból a Maulos elemeket át lehetne venni, a főhőst Kenobi mesterre cserélni, követni a történetet, csak módosítani az új igények szerint. tuti jó mozi lenne.
  Írok is a dízninek :D

 4. a “követni a történetet” alatt azt értem, hogy átvenni ahogy Maul vadászik a főhősre, nagyon jól meg volt írva.

 5. A Star Wars Rebels 3.évada ezt már feldolgozta ,hogy Maul Kenobi nyomára bukkan. Plusz a Luke képregényben is van pár Kenobis visszaemlékezés szóval full felesleges lenne ez a film.
  Egy Kenobi film úgy működne ha előzmény lenne: Liam Neeson is visszatérhet stb.

 6. Eleve halott ötlet volt ez a film, hiszen a tévésorozatokban nála sokkal érdekesebb mandalorei karaktereket is bemutattak már.

  Kenobi sztori még akár működhetne Ewan McGregorral, feltéve, hogy nem űrkecskét fog ő is fejni.

 7. akkor most hivatalosan csak az ep9 van bejelentve ugye? tehát ami utána jön, arról nincs semmi? sem story film, sem következő trilógia?

 8. @dave: én úgy tudom, Rian Johnson dolgozik a “Skywalker-mentes” trilógián, de javítsatok ki, ha tévedek, és közben ez is le lett fújva

 9. dave: a következő trilógia is be van, de nyilván még változhat. a lényeg, hogy csak az EP-k várhatóak jelenleg amíg ki nem találnak valamit.

 10. Nekem úgy rémlik, hogy a Rian Johnson trilógián kívül (ami elvileg biztos, hogy nincs lefújva) meg van bízva a Trónok harca írópárosa ( David Benioff és D. B. Weiss) is egy trilógia kidolgozásával.

 11. Nagyon helyes ez a karakter ugyanúgy nem bir el egy filmet mint Solo!!!
  Az is milyen rossz volt jó ég!
  A Kenobi film nek lenne létjogosultsága vagy egy Yoda fiatal kora feldolgozásnak!
  Annyira tág az univerzum annyi jó filmet csinálhatnának ha nem Disney lenne…….! De így a a7-8 meg a Solo után már nincsenek illúzióm!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.