25 hozzászólás a “Dobták a Papyrust?” bejegyzéshez

  1. Vicces azért igy àtkattintva a màsik logos posztnàl olvasni, hogy a következö filmet 2018-ban akartàk bemutatni :D

  2. Akkoriban sem értettem mi ezzel a probléma és most sem teszem. A világon semmit sem befolyásol.

  3. Valaki aki jobban kepben van, az nekem is elmagyarazhatna, hogy mi volt a baj a masik betutipussal :D Mert ahogy latom nagyjabol csak az valtozott.

  4. @Csiki: a probléma az, hogy egy sokmilliós (milliárdos) bizniszről beszélünk, ahol az egyik fő arculati elem egy ingyenes tucat betűtipus. Családi Bt. logójánál ciki, nem hogy az Avatarnál. Kb. mintha a Star Wars logo Ariallal lenne írva.

  5. …mondjuk hozzá kell tenne, hogy így se nagyon erőltették meg magukat. Egy olyan typonál, amiben 3x ismétlődik egy betű – AvAtAr – igazán vehették volna a fáradtságot arra, hogy az “A” betűk ne ugyanott legyenek “megkopva”. Értem én, hogy betűtípus, de az ilyesmit lehet manuálisan korrigálni. Mintegy 10 perc extra munka.

  6. @Élien: meg mindig nem latom be, hogy ha valami jol nez ki, akkor miert baj, ha az teszem azt ingyen volt. Es a papyrus betutipus jol nez ki :D

  7. Megtalálták a hibát! És tényleg mennyivel másabb. Hihetetlen ez a kreatív stáb. Innentől akkor már végre egyenesben van a projekt a kétezer-negyvenkilences premierre.

  8. Krizbo: 4x. A nagy “A” is ott van megkopva. Mondjuk, az kapott egy kis plusz grafikát. Bár én ezen túl teszem magam, ha a film jó lesz.

    Majd hallgathatjuk, hogy elszaladt a költségvetés, csak most újraforgatás helyett logó újratervezésre fogják! :)

  9. Nem vagyok elájulva ettől a folytatás hírtől. James Cameron 2009-ben csinálta az első részt. Azóta pedig semmi rendezése nem volt.
    Ideje lenne már valamit felmutatni a filmek körüli kotnyeleskedésen kívül. Amúgy meg lesz@rom az Avatar betűjét még ha courier betűvel is van írva.

  10. Amúgy a filmben totál más volt a betűtípus a végén, mint amit a plakátokon használtak.

  11. Az a csaj akit annak idején az Avatárra elvittem, már nem csak hogy több éve férjnél van, de már a gyerek is lassan kijön az óvodából. Szóval nem azt akarom mondani, hogy lassan készül a folytatás, de ennyi idő alatt konkrétan oda lehetett volna már érni űrhajóval a film szerint. Pedig a cryo-alváskor nem álmodik az ember.

  12. Mondjuk ha szigorúan nézzük, az előző logónak is kb. annyi köze volt a windowsos betűtípushoz mint a mostaninak. Nagyon-nagyon más volt az is, mint az ingyenes betűtípus, még ha abból merítkezett is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.