A Birds Of Prey állapota jelenleg

A bemutatók 2020 februárjára tervezik. A rendező Cathy Yan megerősítette, hogy R besorolást kap a film. Meglátjuk mindkettőt, mert az idő tartásához már lassan forgatniuk kéne, de kicsit olyan érzés, hogy az Aquaman adatai előtt már nem állnak neki. Nem is értem miért.

A szereplőgárda pedig elvileg eddig: Margot Robbie = Harley Quinn, Mary Elizabeth Winstead = Huntress, Jurnee Smollett-Bell = Black Canary, Rosie Perez = Renee Montoya. Avagy nem semmi színészeket szedtek össze ehhez a DC/Warner darabhoz.

Update: Ewan McGregor lesz a film főgonosza, avagy Black Mask.

13 hozzászólás a “A Birds Of Prey állapota jelenleg” bejegyzéshez

  1. Jó jó nem állnak neki az Aquaman előtt stb de azért Margot Robbie igencsak durva naptára se segíthet a dolgokat megszervezni mellette, még mindig megy a Tarantino film is, lehet van olyan “őrült” hogy pihenne is egy kicsit
    Mondjuk az Aquamannel történjen bármi ezt lefújni hülyeség lenne, mikor eleve nem cgi heavy, egy green lanter corpsra elhiszem a kihatást de egy R-rated utcai filmre :/, másrészt meg olyan szart kapnának a nyakukba a sok diversity talk után, amit eddig még nem

  2. Pár hónapja már lehetett hallani olyanokat, hogy január közepe fele kezdik a forgatást. Nyilván nem 100%, kiindulópontnak viszont jó.

    Az Aquamanben meg eléggé bízhat a Warner, ha Kínában már december 7-től vetítik, míg az amerikai piacon csak 21-től olyan konkurenciákkal, mint a Bumblebee, Mary Poppins, Holmes and Watson, meg a Steve Carrel féle Welcome to Marwen.

  3. Human egy ilyen költségvetésű marhaságra nem lesz hatással egy Aquaman.ahogy a Jokerre sem volt a Liga bukta sem. R filmeknek növekvő piaca van és Harley Quenn ma kb a legnépszerűbb katakterük Wonder Woman után.Szóval tudnak épiteni ezzel a koncepocióval.

  4. Annyit még, hogy pár napja kiderült a film cinematographer-je az lesz, aki a A Star is Born-t meg a Venomot is csinálta és elejtette, hogy a Birds of Prey cím valszeg csak munkacím, nem ez lesz a végleges.

    Az érdekesebb kérdés inkább az R kategória, ami nyilván jó meg Robbie után most a rendezőnő is megerősítette /ahogy a poszt is írja/, csak ugye pénzügyileg a stúdiónak sem mindegy, hogy a filmre bemehet mindenki, mint az SS-nél /2016-ban mintha lehetett volna olyanokat halllani, hogy Halloweenkor elég sok Harley jelmez fogyott/ vagy kizárja a fiatalokat a korhatár-besorolás.

  5. @human

    Mert az amerikai premier előtt 2 héttel már szivároghat vélemény, hogy milyen lett a film, ami twitteren tud terjedni, mint a futótűz.

  6. repeater aka Zsírfeka: a Squadról és a JL-ről is terjedt, és nem sokat jelentett. Sőt, ez a húzás inkább úgy néz ki, mintha tudnák, hogy bukta Amerikában, és azt akarnák hogy helyette Kína legyen a fő piac, onnan remélik a bevétel jelentős részét.

    Meglátjuk.

  7. Ewan McGregor lesz benne Black Mask. Ezek után nagyon kár, hogy a Black Canary casting teljesen félrement.

  8. úgy tűnik hogy csak egybemossák a gotham sziréneket a birds of prey-el. ha előbbit akarnék nézni, akkor legyen Catwoman, HQ és Ivy. ha utóbbi akkor legyen egy Oracle, Huntress, BCanary. ez így csak egy rakat csaj hogy csajosan verekedjenek.
    már itt sántít hogy ez valami nagyon ronda torzszülött ivadéka lesz a DCU-nak, és ha valaki azt mondja hogy várd ki, akkor kivárom és majd két év múlva közlöm hogy megmondtam:D

    (lenne inkább a neve Gotham Girls. azt még GG-sen is lehet rövidíteni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.