Nyilván akarnak folytatás a Megnek

A producer Catherine Xujun Ying ejtette el, hogy: “It’s still in the very early stages, but we’re working on it. We’re trying to keep it secret at this time”, avagy most nem akar még többet elárulni, de korai stádiumban van már a folytatás, dolgoznak rajta. Hivatalosan még nem rendelte be a Warner, és nincsenek bejelentettek írói sem.

Vajon bejöhet még egyszer? Vagy tanulnak az első részből? Többnyire azt hallottam, hogy mintha két film lett volna, ahelyett hogy elköteleződtek volna a komoly vagy humoros valamelyike mellett. Viszont ezt a nézők még egyszer nem szívják be, plusz nem biztos, hogy találnak újra ennyire kiéhezett időpontot, mint amiben idén bemutatták a filmet.

Nehéz kérdés ez, már ha realisták, és tudják, hogy mákjuk is volt bőven, nem pedig abban élnek, hogy ők Hollywood királyai.

human
írta
2018. 11. 01. 03:30
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Nyilván akarnak folytatás a Megnek” bejegyzéshez

  1. Nem kell.Egynek elment azt annyi.Mégegyszer ekkora mázlijuk nem lesz a félmilliárdra.Inkább eröltessék meg magukat kreativabb ötletekhez csontig lerágott szörnyes baromságok helyett.

  2. Lehet a sikerét “mákkal”, “kiéhezett időponttal” meg egyéb botorsággal magyarázni, de a helyzet az, hogy egy feszes tempojú szórakoztató filmet tettek le az asztalra és ezért lett sikeres. És pontosan ezért sokan ott lesznek a folytatásnál is velem együtt. A regények jó alapanyagok, nagyon meg sem kell erőltetniük magukat. Értem én, hogy sokan húzzák a szájukat a sikere miatt (nem egy Oscar díjas a cucc, aláírom) de bárcsak minden film tudná azt nyújtani amit ígér. Ez a film ezt simán megtette, sőt többet is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.