Atlantisnak egy hősre van szüksége

Aki átlát a végtelen cgi illúzióján, és keblére öleli Amber Heardöt is. Új tv-spot az Aquamanhez. Hahaha, oh nononono.

human
írta
2018. 11. 02. 04:24
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Atlantisnak egy hősre van szüksége” bejegyzéshez

 1. Olyan rohadt undorító ez a színvilág. Mint egy nyalóka, annyira színes szagos. Ezerszer jobban állt a DC-nek a Batman v Supermanes színvilág. De még a Wonder Womanben alkalmazott is mert ott sem tolták ennyire fullba a színeket. Ez már műnek hat. Mintha egy rajzfilmet néznék vagy nem is tudom, de én már csak emiatt se nézem meg mozban mert ha maga a látvány se fogott meg nem tudom mi tudna azok után amit az Igazság ligájával művelt a drága Warner.

 2. Megmondaná nekem valaki, hogy ennél a filmnél miért kell gyűlölni a CGI-t? Úgy tűnik, hogy mindent, a mennyiségét, a minőségét, egyáltalán a jelenlétét. Ez miért nem gond más gyakorlatilag teljes CGI filmeknél, pl Avengers IW?

 3. Calgvia: a CGI minősége miatt, hasonlítsd össze az Avengers IW-t a Justice League-gel, ég és föld a kettő, utóbbi mintha egy videójáték lenne, az előbbin meg látszik hogy mennyi munkát vittek bele, hogy minél hihetőbb legyen

 4. Great: egyrészt nem a Justice Leagueről van szó. Másrészt az Aquaman és az IW CGI-jét nagyrészt ugyanazok csinálták (azért csak nagyrészt, mert mindegyiken több cég dolgozott). Mindemellett én továbbra sem látom a problémát. A cápa cápának látszik, a teknős teknősnek. A BP orrszarvúja inkább tűnt valami lóhibridnek, aztán az sem volt gond az embereknek. De a bálnának kinéző bálna az igen. Ráadásul a képzeletbeli vizi lények egy jelentős része maszk, vagy testpáncél. Szóval továbbra sem értem, a víz nem elég nedves,vagy sós vagy mi a baj?

 5. Szerintem ez egy jó film lesz. Szurkolok neki. Azért ha betalál a film az vicces lesz, hiszen Aquaman volt az a karakter, akit szétoltottak mindenhol az évek alatt. Mondjuk én olvastam a G. Johns és I. Reis féle new 52-es szériát, ahol nagyon megtetszett az egész karakter. CGI-jal sincs semmi gond véleményem szerint.

 6. Én a filmre vagyok kíváncsi, meg hogy nekem tetszik-e vagy sem. De kit mi érdekel, ugye?

 7. Caligvla: nem gyűlöli senki, csak vicceltem kicsit így a 100. tvspotnál, nem kell minden vérkomolyan venni.

 8. Felőlem meg jöhet mèg bármennyi videó! Nagyon várom, és valahogy úgy érzem ez sikeres lesz. ;)

 9. Engem a film kevésbé érdekel, moziba nem megyek el rá. A bevétele annál inkább. Sok múlik ezen a DC jövőjére nézve. Kíváncsi vagyok ugyanis, hogy meddig vergődnek még ezzel a moziverzummal? Meddig erőltetik?

 10. Mi a probléma a MoS és a BvS képivilágával?mert oké,hogy a Liga tényleg borzalmas a végső résznél de az MCU teljesen steril és egyedi stilus nélküli látvány világa sehol sincs Snyder korábbi munkáihoz képest.

 11. “az MCU teljesen steril és egyedi stilus nélküli látvány világa sehol sincs Snyder korábbi munkáihoz képest.”

  az h te nem vágod, hogy mi az eltérés a winter soldier, a guardians és a dr strange között, az még nem jelenti azt, hogy igazad van. De Snyder filmjei tényleg szépek persze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.