7 hozzászólás a “Ez már a Rambo V-ből van” bejegyzéshez

 1. Stallone lehet akárhány éves, számomra mindig hiteles Rambo lesz. Simán eltudom képzelni, hogy így nagypapa korban is kifiléz embereket. Remélem lesz olyan brutális a film mint a negyedik rész. Nagyon várom.

 2. @Roli: Csatlakoznék az előttem íróhoz :D Nagyon remélem, hogy itt sem fognak spórolni a vérrel és belsőségekkel,csakúgy mint az előző filmben :D

 3. Ha az elmúlt 10 évben bivalyokat terelgetett a többi redneck közt Rambo, akkor simán lehet kabbojkalapos.Nemár egy kalapon akadjatok fenn…majd a forgatókönyvön ráértek :D

  Bökője is nagyobb lett, ahogy nézem

 4. Jót fog tenni a karakternek, ha egy szimpla beszélgetés közben nyúz majd meg egy bivalyt, mint az öreg Lannister. Remélem ilyesmire is gondolt Sly, amikor belevágott. Na meg arra is, hogy nem szabad R-besorolás alá engedni?
  Ez a kinézet sokkal inkább az első Rambóra hajaz: esőkabátos, kalapos zsarus, sűrű erdős, esős stb. Lehet, hogy teljes lesz a kör ebben a véres karakterdrámában?
  Sly a mai napig hű önmagához, ezt nagyon tisztelem benne: kitart azon karakterek mellett, amelyek megalapozták a pályáját. Tény, hogy mindkettőt le lehetett volna zárni már korábban, számomra a Rocky Balboa-val is és a John Rambo-val is a gyerekkorom halt meg, nagyon megsirattam.
  Ugyanakkor nagyon szép ívben fejleszti a történetszálakat, és nemigen unhatjuk meg a látványt, a hangulatot egyikben sem. Ezek miatt a folytatások miatt megmutatom majd az előzményfilmeket a fiamnak, az biztos – még ha ő nem is érti a 80-as 90-es éveket annyira, akkor is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.