Jöhet az Inside Man 2?

Így 2018-ban már nem is annyira meglepő, hogy a Netflix lesz a fő forgalmazója, de más digitális platformokra is érkezik. Nem is ez a lényeg, hanem akik csinálják, nem? MJ Bassett (Iron Fist, Power) rendezi, a főszereplő Aml Ameen (Sense8, The Maze Runner), a forgatókönyvet pedig Brian Brightly írja.

Ezúttal az U.S. Federal Reserve (nem ugrik be ezt hogy emlegetik magyarul) kerül kirablásra. Az elkövetők turistákat tartanak fogva, és ezek szerint köztük vegyülnek el a 10 órás konfliktus végén. Ameen az NYPD túsztárgyalóját alakítja, szóval még kell majd 2 fontosabb casting: a vele közösen dolgozó szövetségi ügynöké, na meg a rablók vezetőjéé.

human
írta
2018. 11. 03. 11:30
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Jöhet az Inside Man 2?” bejegyzéshez

  1. Nem érzem, hogy az Inside Mannek van akkora brandje, neve manapság, hogy egy relatíve attól független filmet folytatásaként reklámozva olyan hatalmas előnyt jelentene…

  2. @LasDen:

    Akkor képzeld el mennyire óvatoskodnak Hollywood-ban, hogy még ezt is hamarabb megcsinálják, mint egy egyedi ötletre épülő új filmet.

  3. en nem lattam az inside mant de a leirtak alapjan a Waco ugrott be ami meg tetszett szoval nalam johet a dolog

  4. Bezzeg Spike Lee-nek nem adták meg a zöld utat az eredeti szereplőgárdával. Ha elkészül és gyenge lesz – márpedig az lesz – akkor az érdemeltnél is alacsonyabb ponttal fogom jutalmazni.

  5. Magyarul központi banknak fordítják,ha Kennedyt kérdeznénk ő biztosan bővebben tudna beszélni róla :)

  6. Tékában már elérhető. Mondjuk azt nem tudom hogy idő előtt szivárgott ki vagy az imdb-n a dátum nem pontos de a lényeg: megnéztem a fantasztikus fél perces előzetest. Hát volt képük odatenni Denzel fotóját és lemásolni az egész filmet? Szégyen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.