Szerintetek ezek az Avatar filmek címei?

A BBC értesülései szerint ezek lesznek az Avatar-folytatások alcímei: Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider és Avatar: The Quest for Eywa. Az első ezekből, a víz útja című összefügghet azzal, hogy a 2. rész elvileg az ottani óceánban fog játszódni, és Kate Winslet alakítja majd a tengeri emberek közül a zátonyon élők egyikét. Majd meglátjuk ezzel mit takartak pontosabban.

Hogy jelenleg merre állnak a filmek? Sigourney Weaver azt mondja, hogy a 2-3 forgatása befejeződött, a 4-5-nek vetik neki magukat.

human
írta
2018. 11. 04. 15:29
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Szerintetek ezek az Avatar filmek címei?” bejegyzéshez

 1. Az hittem, hogy még el sem kezdték a forgatást, erre kettő már kész is. Nagyon várom, kíváncsi vagyok milyen új technológiát fejlesztett Cameron.

 2. Ha nem Cameronról lenne szó, akkor azt mondanám, hogy ez egy érdektelen bőrlehúzós kaki lesz, ami soha nem készül el.
  Viszont Cameronnak van olyan státusza, hogy akkor és olyan filmet forgat, amit akar. Ha nem tetszik neki, akkkor várunk rá még 5 évet az elmúlt 9 év után.

  Mondjuk egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ebben a világban van még 4-5 filmre való potenciál. Már az első rész is kb 4 létező film sztoriját gyúrta össze kék köntösbe helyezte. (farkasokkal táncolók, pocahontas, mátrix) A látványvilág meg kísértetiesen hasonlít a Final Fantasy X videójátékban látottakhoz.

  Az első rész egy korrekt blockbuster, ami technikailag még 9 év múlva is megállja a helyét, sőt.

  Ettől függetlenül bizonyára olyan Marketinggépezetet kapunk, hogy mindenki tódulni fog a moziba, mert meghozzák a kedvünket, köztük én is.

 3. Ha csak egy picit kevesebb nyál, és egy picit több lesz az akció, mint az első részben, akkor én már boldog leszek.

 4. Még jó hogy hálliwúdban erőre kapott az univerzum építés
  de nagyon bízhatnak még így is a sikerben, ha kb egy nekifutásra leforgatnak 4 részt…

 5. A 2. részre biztos, hogy tódul majd a nép. Felpörgetik a dolgot addigra és nagy lesz a hype, hogy ennyi év után folytatódik. Aztán az lesz amilyen lesz. A többi sikere meg majd azon múlik…

 6. Most számolgatok, hogy szerintem felesleges aggódni a bevétel miatt, mert a négy film elkészítése nem fog annyiba kerülni, mint amennyit az első hozott. Ha egy darab jegyet nem adnak el a négy film egyikére sem, még akkor is pénzüknél lesznek. De fognak jegyet eladni. Sokat.

 7. “de nagyon bízhatnak még így is a sikerben, ha kb egy nekifutásra leforgatnak 4 részt…”

  ezt amúgy nem is értem, mert elvileg úgy volt hogy a kettő premierjét azért megvárják a forgatás folytatásával, de hát Weaver mondta, csak tudja mit beszél.

 8. ThomassLord nem tudom pontosan mennyi volt az Avatar tiszta profitja de azt a Fox már rég beforgatta más projektekbe.ez nem így működik.
  Tudja valaki mennyi volt az Avatar tiszta haszna?

 9. “Ettől függetlenül bizonyára olyan Marketinggépezetet kapunk, hogy mindenki tódulni fog a moziba, mert meghozzák a kedvünket, köztük én is.”

  Hát, nekem semmivel sem fogják tudni meghozni. Egyszer meg tudtak szivatni, és kifizettem rá a jegyet. Ezeket viszont még torrentről se fogom letölteni.

  B***** meg a technikáját Cameron. Sosem értettem, hogy miért fizetnek emberek azért, hogy egy tech-demót nézhessenek.

 10. Ez projekt alapon megy sztem. Tehat az adott muremekhez kapcsolodo beveteleket es koltsegeket huzzak ossze.
  Ami a pozitiv egyenlegbol kijon az mar beforgathato masba. Nem feltetlenul a folytatasba.

 11. Bocs a flood-ert. Itt azt irjak hogy 2.7 milliard all szemben olyan 425-450 millioval. Ennyit talaltam, durva.

 12. Én az elsőt is csak dvd-n láttam mert ilyen g*ci vagyok :) nem lett volna az se rossz de nekem túl nyálas volt. A romantikus szál nélkül ellennék a folytatásokkal.

 13. Megprobálom kiszámolni:
  Ha én ugy számolok,hogy USA-ból visszakaták a hazai bevét 50%-át mondjuk,ami legyen 380(760fele)millió.külföldről meg legyen 30% akkor az 600 millió.tehát 980 millió legyen a bevételük amiből legyen 300 millió a büdzsé tehát a tiszta haszon lehetett 600 millió körül a Foxnak.

 14. @13 sugabubus: Elég sok olyan tech-demó van, amiért egy valag pénzt adnak az emberek, de azok általában a helyükön vannak kezelve.
  Gondolom Cameron-nak van egy olyan víziója, hogy ezeket a különleges videós technikákat bemutathassa az embereknek, ezzel is fejlesztve az iparágat, és mivel másképp nem tudja profitálva működtetni, ezért mozifilmként próbálja tálalni. Okos az öreg, de sajnos én ezt nem tudom támogatni, mert az első rész is egy kínszenvedés volt. 10-15 percben tökéletes volna.

 15. Az a helyzet hogy en imadtam az Avatart, es most is bizom az oregben, a filmjei mind a technikai ujitasairol szolt ha o ennyi evet szan ra az azt jelenti hogy megint kitalalt valami nagyot forradalmit amit ezek utan a filmek utan minden filmes milliokat fog fizetni erte hogy ok is hasznalhassak. O nem egy egyszeru filmrendezo iro hanem egy nagy koponya egy technikai zseni! Varom a filmeket hogy magam ala csinaljak a nezesuk kozben!

 16. Avatar: vcalkre´s dream
  Avatar: the way of the rolling stone
  Avatar: shadowrecruit
  Avatar: attack of the inquisitors
  Avatar: angels (bonus material a sok filmből, ami kitesz egy egész filmet)

 17. Remélem ezek is 3d-sek lesznek mert az Avatar óta nem láttam olyan minőségű 3d-t, mint amilyen abban volt, csak ilyen konvertált szarok vannak és sztem ezért is halt ki a 3d idő előtt. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.