Once Upon a Deadpool lett a címe a PG-13 kirándulásnak

Felfedték a PG-13 besorolású, új jeleneteket tartalmazó Deadpool 2 változat részleteit. Meg ezt az új logót:

A film csak december 12 és 24 között fut majd, a besorolás alapján a tinikre célozva. Az új jelenetek nagyja a történet keretében lesz fellelhető, ahogy Deadpool mesél a Princess Bride-hoz hasonló módon. Ehhez láttunk képet. Elvileg ezeket a részeket egy nap alatt forgatták iszonyat gyorsan. Hát ha tényleg ez a plusz, akkor még kevésbé lehet várni, nem?

Minden eladott jegy után 1 dollárt adnak a F-ck Cancer alapba. Ja egy ilyen baromságot is elejtettek:

We’ve driven a wedge between parents and their tweens and we hear about it all the time. This [PG-13 revamp] is a way to try to appease those parents.

Lefordítsam: semmi sem elég, még több pénz kell! Ez nem meglepő, de kicsit aggasztó a csomagolása a dolognak, már azok számára, akik szeretnék R-ben tartani a Deadpoolt így a Venom PG-13 sikere és a Fox felvásárlása közben.

human
írta
2018. 11. 06. 04:07
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Once Upon a Deadpool lett a címe a PG-13 kirándulásnak” bejegyzéshez

  1. Még mindig nem értem a létjogosultságát ennek a filmnek. A tinik ugyan úgy megnézték az R-es verziót. Kíváncsi vagyok mennyi bevétele lesz, mert hát ki akarna duplázni egy ilyen filmet pg-13ban? Bár ha nagy siker lesz akkor az nyilván egyenes út a Bosszúállókhoz, így ebben a formájában.

  2. Remélem bukik egy kibaszott nagyot. Mert, ha sikeres lesz ez is, akkor a Disney üzlet után búcsút mondhatunk az R-es képregény filmeknek.

  3. Így is tele van már a karácsony blockbusterekkel de még ezt is eröltetik..valamelyik nagyot fog hasalni.Ennyit nem bír el a közönség.

  4. Itt mi számítana bukásnak? A film kész ugye. Lett 1-1 plusz jelenet felvéve + reklám? Mondjuk 20M bevétel gondolom bukás lenne. 50M már nullszaldó?

  5. Elég erősen túlértékeltek ezek a Deadpool filmek is, ezért érthető, hogy az utolsó centet is még gyorsan ki akarják belőle hozni.

  6. Én nem látom, hogy ez miért lenne gond. Sikeres volt az R verzió és lehet, hogy sikeres lesz a PG-13-is minimális ráfordítással. Ez nem azt jelenti, hogy emiatt nem csinálnak R verziót.(!?) Szerintem ez egy értékelendő ötlet, senkinek nem ártanak ezzel.

  7. Szerintem meg, ha azt látják, hogy a Deadpool működik pg-13-ba, sikeres lesz, akkor lehet búcsút mondhatunk az R besorolásnak… stúdiókból már bármit kinézek. De az is lehet, hogy Ryan Reynolds nem vállalná a többi filmet pg-13asként.

  8. Nem arról volt szó, hogy ez az új cut azért készül, mert így Kína is bemutatja majd? :/

  9. “Szerintem ez egy értékelendő ötlet, senkinek nem ártanak ezzel.”
    Egy par honapon belul harmadjara adjak el ugyanazt a filmet. Volt ugye egy mozi verzio, egy super duper cut, most ez. A blade runner-bol kb husz ev alatt csinaltak negyverziot (vagy otot nehez szamon tartani), Lucasnak is kb 20 evig tartott mire elojott az eredeti trilogia felujitott verzioival. Ez a par honapos lefutasi ido harom verzioval szerintem tobb mint aggaszto. ez kb annyira rossz irany mint mondjuk a fizetos lo pancel dlc egy jatekaban.

  10. Eleg nyilvanvalo a kozonseget tesztelik… Venom mar elment PG-13-ba, lehet Deadpool 3 mar eleve oda keszul …

  11. Krisztian Kerek:

    ennyire azért még ott sem hülyék a stúdiónál. tudják, hogy kell Deadpoolnak az R rating, egyszerűen ki akarják aknázni a kínai piacot, mert ott beragadt párszáz millió.

    + bluray eladások

    erre a másfél hétnyi amerikai bemutatóra nem alapozhatnak sok mindent, az még az új marketing árát sem hozza vissza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.