The Secret Life of Pets 2 jövőre

Mivel mindenki annyira imádta az első részt, így nyilván folytatják az Illumination animációs filmjét. Remélem most jobban rámennek arra, ami tényleg jó volt az elődben: az állatok közötti vicces mindennapi helyzetekre. Mert a fő sztori hiába volt unalmas ott, azért pár helyen lehetett rajta mosolyogni.

Például itt az első teaser, amiben Max-et állatorvoshoz viszik. És igen, hasonlókra gondolok.

10 hozzászólás a “The Secret Life of Pets 2 jövőre” bejegyzéshez

  1. Az első részből nagyjából annyi volt értékelhető amit az első trailer-ben mutattak. A karakterek vagy buták voltak, vagy simán csak rosszindulatúak. Biztos nagyon sokan örülnek, hogy folytatják (tippre nagyobb arányban tetszett kisgyerekeknek, mint a Disney/Pixar, vagy DW mesék)

  2. tényleg nekem is ez volt kb az első olyan modern mese, amit megnéztem, és nem tetszett kicsit sem. mondjuk sokat, pl azokat a buzi fos minionokat meg sem néztem, mert nyilván egy rakás szar

  3. Animációs filmeket miért nem terelnek közös univerzumba? Például a kis kedvenceinket a minyonokkal, a Hihetetlen családot a Toy Storyval, esetleg Némót és Pizsit a Nagy Ho-ho-ho horgásszal?

  4. A trailer megint nagyon jó, aztán a végtermék meg nyilván gyenge lesz, mivel a komikus kisállat helyzetekről elmennek a klisés sztori irányába.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.