Shazam! nekiállt az utómunkának

Nem kell megijedni, még nincsenek rémhírek, csak a szokásos utóforgatások, kicsit pofoznak pár nem 100%-ig érthető jeleneten. Elvileg.

human
írta
2018. 11. 08. 03:50
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Shazam! nekiállt az utómunkának” bejegyzéshez

 1. Ha minden igaz azért van utóforgatás mert a WWW 2. része gyakorlatilag flahspoint lesz de egyelőre ezt sem erősítette meg a Warner vagy a DC csak pár bennfentes forrás állította eddig.

 2. de, hogy legalább a Flashpointot megcsinálhatnák rendesen, nem WW filmnek. Teljesen elmentek a WB nek otthonról. Ez a kapkodás szörnyű. Jobb lenne ha simán összekötés nélkül rebootolnának

 3. Soha nem fogom megérteni ki néz Grace Randolph videókat, Dark ezt magyarázd meg légyszíves…
  Wonder Woman olyan gyorsan fut majd Cheeta után, hogy előrerohan az időben és véletlenül megmenti Flash anyját… Aztán ebben a változatban azért vágja le Mera fejét, mert az megette a activia joghurtot a hűtőjéből (jamie lee curtis cameo termékelhelyezés rulez)

 4. Bocs a duplaért, de komolyan ezt a pletykát amit Grace hozott le, még a többi scooper is olyan egységesen röhögte ki, mint még soha
  Ez a benfenntes infókkal rendelkező fantasztikus Grace volt róla meggyőződve, hogy a Captain Marvel film elől menekült el a WW84 az amúgy is több hónapos különbséget megplusszozva, de a WB ahhoz meg elég bátor, hogy a sokkal kevésbé ismert Shazamot ott hagyja sokkal közelebb… Most komolyan ki néz Grace Randolph videókat? Miért?

 5. Mekare: Én nem is mondtam, hogy egyetértek Grace-szel, szerintem is kamu clickbait elvégre ha valódi forrása lenne a WB nem is engedné kitenni a hírt ha meg megengedné akkor a többi nagy lap is lehozhatná. Amúgy már csak mazochizmusból nézem a videóit. :D Viszont van azért abban valami amit mond mert ha pl Diana megmentené Steve-et mert nyilván valaki visszahozza ideiglenesen akkor változhat ugye az időfolyam, szóval nem a szó szoros értelmében kell venni a Flashpointot. De őszintén szólva azért én remélem hogy nem mentek el ennyire otthonról a WB-nél mert ha most tényleg újra castingolnák Cavillt és Afflecket akkor végleg leírnák magukat. Elvégre a legjobb trinity castingjük már megvan.

  Amúgy képregényes fronton én csak Emergency Awesome-ra szoktam hagyatkozni, ő nagyon érti a dolgát.

  Az amit Marvel Kapitányról állított szerintem is hatalmas BS.

 6. Beveszi bárki,hogy a Warner beijedt :D fél év van a két film között és pont a DC zászlóshajójának kb senkitől nem kell félni nem,hogy Brie Larsontól :D Azért csúsztatják mert 2020-ra más DC film esélytelen,hogy készül és akartak egy blockbustert főszezonban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.