Detective Pikachu-előzetes: igen?

Pika pika? Ryan Reynolds alakítja az animált Pikachut, aki összefog egy sráccal, hogy annak apját előkerítsék. Meg valami más ügy is van. Mindezt egy olyan világban, ahol a pokemonok és az emberek békében élnek egymás mellett.

Mindezt Rob Letterman (Goosebumps) rendezésében. WTF? Ez lehet jó?

Poszter is jött közben:

38 hozzászólás a “Detective Pikachu-előzetes: igen?” bejegyzéshez

  1. Jó nem lesz. De eskü sokkal sokkal rosszabbra számítottam. Nem igazán vágom ezt a Pokemon dolgot, de a pika-pika beszólásnál nevettem. Azt nem tudom csak, hogy ez most jó, vagy gáz? :)

  2. wow… én ezt eddig egyáltalán nem vártam, valahogy röhejesnek tartottam. most viszont a bennem élő gyerek ujjongott, hogy cgi-ben láthatja a pokémonokat :D

  3. @LnB csak a nevüket tudják kimondani, a sorozatban is csak egyetlen ilyen jószág tudott beszélni, de azt mindenki értette.

    Rosszabbra számítottam én is, még így is úgy érzem halálra van ítélve az egész.

  4. Nem tudtam, mi hiányzik még a napomból. De erre eszembe nem jutott gondolni, és hogy nem is néz ki rosszul, arra meg pláne nem.

  5. Nincs halálra ítélve, a twitter reakciókat nézve legalábbis sokaknak kellemes meglepetés. Jó akik minden szaron rinyálnak azok most is, lásd vannak olyanok, akiknek nem tetszik, hogy a jigglypuff szőrös nem valami rózsaszínes kopaszbarack, de a többség úgy tűnik ráhypeolódott eléggé és én úgy látom jobb a fogadtatása mint a Toy Story 4 teasernek.
    Engem a rajzfilmek annyira nem szívtak be, mert mindig csak sajnáltam a cuki lényeket, akiknek harcolni kellett csak úgy és először azt hittem ez is valami olyan film lesz, de ez így nekem simán mozis lesz ezzel a Roger nyúl a pácban, Zootopia utánérzettel.

  6. NEm hittem volna mikor tudtam hogy készül hogy ez jo lehet, de legnagyobb meglepetésemre ez baromi jonak tunik :D

    Engem teljesen elkapott!

  7. A CGI az valami pöpec az fix. Reynolds meg zseniális csak kár hogy a DP óta nem tudom elkülöníteni így Pikachu gyakorlatilag Deadpool. :D

    Az meg hogy tud beszélni nem teljesen igaz hiszen hál’ Isten ezt az előzetesben meg is magyarázták szépen így nem lesz háború miatta. A játékkal nem játszottam de az animét láttam szóval a nosztalgia megvan. Ha jól tudom a játékban is ilyen a stílusa szóval egyelőre jónak tűnik. Kíváncsian várom mi sül ki ebből. :D

  8. Most ez komoly, hogy a Pokémonból csinálnak egy korrektnek tűnő blockbustert, de a Dragon Ball-ból csak Sharknado minőségű förtelem sikeredett annak idején?
    Bosszantó néha ez a Hollywood…

  9. Az a szomorú,hogy nagyon jó filmeket és ötleteket kukáznak ilyen szarok meg elkészülnek ez egy rossz vicc.

  10. Nem érdekelt eddig a film, mert borzasztónak tűnt ez a Detective Pikachu ötlet, de ez meggyőzött.

  11. Sok közöm sose volt a Pokémon világhoz, ez se érdekelt eddig, de most egy sárga fekete hörcsög Deadpoolt látok, amire még a végén érdemes lesz befizetni.

  12. amilyen keveset tudok a pokémonokról, nekem úgy tűnik ezt annyira nem cseszték el, mint a dragon ball filmet.

  13. azért ha teljesen őszinték akarunk lenni, akkor el kell ismerni, hogy az egész kib******** pokemon univerzum kezdve a game boy játéktól (mármint az eredetitől kezdve) az ‘animén’ keresztül a legutóbbi mobilos mocsokig egyetlen céllal jött létre. Hogy a lehető legtőbb plüssszart eladják vele.
    Na ha ebből az alapfelállásból bármi értékelhető filmművészeti alkotás létrejön, ami legalább egy picivel a Transformers 2-3-4-5-6-nál jobb lesz, akkor azért nem csak rendezői-forgatókönyvírói-akármilyen oscar járna, hanem egy kenterbetoszott nobel-díj. bármelyik

  14. Éppen most tettem le az Ultra Sun-t… :D Nincsenek nagy elvárásaim a filmmel, baromság ez a detective pikachu ahogy van, sokkal jobb lett volna valami masszív gym-ligás sztori…de már csak CGI pokémonok meg az easter eggek miatt beülök.

  15. ja igen, nem a kedvencem a franchise
    Watanabe-ért meg sírok, mert ennél azért sokkal jobb színész, hogy ilyen szerepeket is el kelljen vállalnia

  16. Hát ez marhanagy :DD kell!! take my money!
    Mindig is vágytam egy rendes élőszereplős Pokémon filmre… de ez így, hogy Ryan Reynolds a hangja, egy bizarr Deadpool-szerű csavart vett, és valamiért ettől még jobban tetszik.

  17. tudom, hogy hülyének fogtok nézni, de másodszor nézem és csak most esett le, hogy az emberek is animáltak. és így is több jelenetet kellett megnéznem, hogy el tudjam dönteni.
    elég király tényleg az animáció.

  18. Először azt hittem, hogy beütött a röfi, de ez tényleg real. És meglepően nem olyan szar, mint vártam.

  19. Ez nem is annyira szörnyű, sőt… szinte már meglepően pozitív csalódás.
    Viszont Reynolds teljesen elrontja számomra az egészet, egyszerűen nem megy az orgánuma, egy citromsárga mókushoz. Na nem mintha tudnom kéne, amúgy milyen hangja van, de így meg csak Deadpool-t hallom… :/

  20. Egész rendben van, örülök, hogy más is így látja. Azt nem tudom, hogy a detektív vonal mennyire fog háttérbe szorulni később, ha mondjuk sikeres lesz.

  21. Csatlakozom a pozitívan csalódottak táborához, de Reynolds hangja rohadtul nem illik az egészbe.

  22. Egyetértek, Reynolds hangja szerintem sem illik bele. Full Deadpool. Már előre látom, hogyan fogják rommá fuck-oltatni Pikachut, ahogy alávágják majd a Deadpool hangsávot. “Holy mommyfucking shit” és társai. Lehet, az úgy nagyobbat fog ütni, mint maga a film, ami első ránézésre egész vállalhatónak tűnik, de itt szerintem nagyon építenek a 20-30 közöttiek gyerekkorára is. Meglesz a nosztalgiafaktor, ami sokakat becsábíthat a moziba. Meg kell várni az első kritikákat.

  23. őőőőő nekem nem.:D talán majd 1x otthon, mert tényleg eléggé deadpoolosra vették a poént, de pénzt ezért én biztos nem fogok adni

  24. Utálom magam amiért ez… tetszik! :D Basszus 30 elmúltam ne már…és mégis. Azért ezen nőttem fel anno, és elkapott a nosztalgia. Kicsit kínos de, meg fogom nézni :D. Egyedül Reynolds nekem sem passzol :/

  25. Hihetetlen de az elözetes már több mint 30 millió megtekintéssel és 1 millió lájkal rendelkezik youtuben.sokk!!Eddig csak az Infinity War(2 millió)és a Captain Marvel(1,1 millió) elözetese rendelkezik több lájkkal.meglátszik mire van igény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.