Alita: Battle Angel harmadszor

És még egy előzetes lesz majd hozzá, nem csak a mostani, hiszen eltolták a bemutató dátumát pár hónappal, mégsem most karácsonykor kerül mozikba. Ez reklámkampány szempontjából mindig jó húzás, hiszen így vagy még több mindent fel kell fedniük, mert az internet új dolgokra vágyik, vagy csak pörgetik a már eddig látott képsorokat.

Nem is tudom az új előzetesre az előbbi kettő lehetőségből melyik igazabb. A lényeg, hogy Robert Rodriguez rendezésében érkezik a legendás manga új, élőszereplős változata.

human
írta
2018. 11. 13. 18:53
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Alita: Battle Angel harmadszor” bejegyzéshez

  1. SPOILER

    Hát elég sok új jelenet van ebben az előzetesben. És komolyan, minden egyes előzetessel egyre szebb ez a film. Kíváncsi vagyok a filmben említik-e hogy Alita mivé fog válni hiszen az anime végére gyakorlatilag egy isten szintű android lett. Mindenesetre nagyon várom, végre kapunk egy olyan anime/manga adaptációt amit talán mindenki el fog ismerni bár félő hogy Cameron neve sem lesz elég hogy az átlag Józsik is szeressék.

  2. Azba CGI arc meg haj… Miért kellett ezt így?… Iszonyú gagyi, annyira kilóg az élőbszereplők közül… Bukta nekem.

  3. Ha nem Cameron lenne mögötte ez a film sose készült volna el. Az is sokat mond ,hogy hova tették át. Nagy bukta lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.