Balra át

Itt van Aquaman és woman az új poszteren.

Update: a szintén ma jött másik plakáttal.

human
írta
2018. 11. 15. 15:39
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Balra át” bejegyzéshez

  1. Felettébb felháborítónak tartom, hogy a két főszereplőt tették a plakátra és nem a csúnya és rémisztő trench genyókat. 2018ban két ilyen szép emberrel reklámozni egyrészt sértő a kevésbé szépek felé másrészt pedig borzasztóan kétségbeesett lépés, hogy megragadják a még maradian gondolkodó és szép emberekre bukó szerencsétlenek pénztárcáját. És mégis getty shark miért nem kapott saját karakterposztert?

  2. “a még maradian gondolkodó és szép emberekre bukó szerencsétlenek pénztárcáját”

    lell?

    amúgy meg uhh, azok a csöcsök. mármint Momoáé, nem semmi

  3. Bármennyire is temetik előre itt sokan,szerintem szórakoztató kis kalandfilm lesz. Nem tudom miért kell minden filmtől Dark Knight mélységet várni. Már az előzetesből látszott, hogy ez egészen más irányba megy el, mint a sokak szerint túl komor Batman v Superman.

  4. nekem nagyon bejön ez a minimalista poszter, nem megint a mindenkit pakoljunk össze egy poszterre koncepció, hanem a Wonder Woman féle. Az ő poszterei is jók voltak, csak ő volt rajta, pont elég. Bár Mera elég érdekesnek néz ki ezen a képen (neki is lehetne vizes a haja), de Momoa még mindig nagyon badass :D

  5. Holnap lesz egy éves a tátott szájú,ostoba Batman!hátha kidobnak egy Shazam cuccot!!abból már jó lenne látni valamit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.