Reméljük még változik a Bad Boys For Lif3 cím

Legalábbis a Production Weekly-ben a fenti címmel fut a Bad Boys 3. A film készülését pár hete jelentette be Martin Lawrence. Míg a cím képlékeny (remélem), addig viszont olyasmi is kiderült, hogy január 14-én kezdenék a forgatást és áprilisra végeznének vele. A helyszínek pedig Atlantát és Miami-t jelentik.

A rendezők Adi El Arbi és Bilall Fallah.

human
írta
2018. 11. 15. 18:00
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Reméljük még változik a Bad Boys For Lif3 cím” bejegyzéshez

  1. A Bad Boys for Life cím önmagában nem lenne rossz. De ezzel a Lif3-fal már eléggé hűha. De ha a Bad Boys 2 is csak simán így futott, akkor nyugodtan lehetne ez meg Bad Boys 3…

  2. Ádám nem lesz sajnos.Nekem tetszik a cím.
    Bad Boys 3-Rosz fiúk egy életre lehetne a magyar cím is.

  3. No no no no noooo!!!!!!!!!!!!!!! Kik ezek a selejtek? Most johetnek a rasszista szovegemmel de ma mar sehol nem szeretik az agymosott emberek az igazsagot.
    Mi lesz ebbol te jo isten. Egyaltalan nem varom a filmet. Akar mennyire is szidjatok Michael Bay-t Egy verbeli Bad Boys filmet csak o tud csinalni, es azt meg hozza tennem, hogy johetne ide barmilyen nagy rendezo Bay-on kivul, a Bad Boys az Bad Boys! :(

  4. A cimmel feltalaltak a Spanyol viaszt vagy mi? Fu de ki vok akadva! Amilyen jol kezdodott a reggelem fu**! Kiknek a kezbe adtak? Megint egy remek film megeroszakolasat fogjuk latni, vagyis en nem mert nem vagyok hajlando ezt igy megnezni. Szegeny Martin ot sajnalom a legjobban a nezok utan.

  5. @LasDen
    A Romeo es Julia FEKETE kontosbe eleg egy gyer alkotas volt semmi eredetiseg sem volt benne. Ez a Bad Boys ezek pedig kezdo senkik a filmgyartasban igy azt rendeznek amit a studio akar, es nem egy Michael Bay aki szellemi szabadsaga igen csak utos, valodi harmadik reszt hozott volna! Tudjuk milyen filmet kapunk ha a studio rendez!

  6. Ó! Azon emberek táborát erősítem, akik nem a címen akadnak fenn, hanem a rendezőkön…
    hát jah,..ez is ment a levesbe :(

  7. Jerry Bruckheimer lesz ennek is a producere? Régen megnyugtató volt látni a filmek/sorozatok előtt/után látni a logóját :)

  8. Pont most neztem meg a masodik részt ezer év utan. Nem mondanám rossznak de agyon van vagdosva, sokszor élvezhetetlenek az akciók hiába grandiózus az egész. Transformesrs 4 szint kb. Lehet én öregedtem sokat de sokkal rosszabb mint amire emlékeztem

  9. Bay-nélkül nem igazán érzem ezt. Talán a szegényember Michael Bay-e
    Peter Berg, vagy Joe Carnahan jó lett volna.

  10. Úristen, ki ez a 2 rendező? Kívánom, hogy legyenek ügyesek, de most komolyan, ezt Baynek kéne rendeznie.

  11. Bakker :( A második rész még a mai napig is szinte etalon a szórakoztatásban. Jó, igaz, szarrá van vágva, ami nekem se jön be, de kurva jól működik benne a Smith-Lawrence kettős (is), az akciók, a zene és humor meg beszarás. Én se tartom már sokra Bay-t, de ezt csak ő tudná megint összehozni. Bár ne legyen igazam.
    Amúgy ezek a rendezők kapják a Beverly Hills Cop 4-t is! :O

  12. Rendezőhiány van,sztárrendezők szerepelnek le.
    Kaszkadőrök, büfések, kellékesek, színészek csinálják már a filmeket.

  13. lecsekkoltam a sok negative comment miatt a ket rendezot es leszurtem 3 dolgot:

    – konkretan semmi emlitesre meltot nem csinaltak
    – de azokat legalabb mind egyutt!
    – a Bad Boys 3on kivul ott figyel a Beverly Hills Cop 4 is :O :D

    nemtudom hogy kiket ismernek hollywoodban … de ha mindegyik 90es evekbeli feka-klasszik folytatasat ot kapjak, elore felek a Wesley Snipes flee 58as utastol …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.