Az Aquaman végső előzetese

A premier már kevesebb, mint egy hónapnyira van, szóval ideje volt, hogy megtolják még egy kicsit a filmet. Lássuk, hogy mi várható a DC idei nagy dobásában. Vajon helyreállítják a Justice Leauge-gel megcincált hírnevüket?

A látványt nem igazán vitatnám el tőle, kár, hogy azon kívül nekem unalmasnak tűnik, főleg így a DCEU reboot hangulatának közepén. Nagyjából az utolsó fecske a Snyder által beindított részekből, ez után komolyabb változások várhatóak a DC/Warner filmekben.

human
írta
2018. 11. 19. 18:31
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Az Aquaman végső előzetese” bejegyzéshez

 1. Nekem eddig ez a kedvenc AQ előzetesem, mert úgy érzem ebben vannak a Wonder Woman és Man of Steel párhuzamok a leginkább előtérbe hozva és a zenéje is jobban bejön. Aki már látta a filmet azt mondja nem durván spoileres. Nekem a jegy vásárlás része már mindegy volt, de örülök most ennek az előzetesnek, mert sok ismerősömnél, akiket az eddigi trailerek jobban aggasztottak ez most betalált.

 2. Eddigi legjobb előzetes ez egyértelmű. Nyilván nem lesz az év filmje de azt már eddig is tudtam hogy simán felér majd a Wonder Womannel. James Wan egy zseni ezt ki kell jelenteni mert rajta kívül csak egy rendező volt aki lázba tudta hozni a közönséget a DCEU-ban. :D

  Mera amúgy nagyon BADASS! Végre láthattuk használni az erejét rendesen.

 3. Az előzetesből ugyan az a műanyag lelketlen hulladék jön le mint a társaiból is lejött korábban. Hűde beszólok, szállok ide oda, máj’little’póni, csininéni, izmosbácsi, gonosztesó … ergo uncsi, uncsi, uncsi!

 4. imádom ezt a karaktert, fõleg Momoa miatt eszméletlen badass, de valami trágya borzasztó a látvány, a cgi. Ennél több mesebeli lényt és szivárványos varázspónit màr nem tehettek volna bele a klasszik kötelezõ klisék mellé… nagy tételben fogadok, hogy bukta lesz :(

 5. Eddig reménykedtem, hogy bedobnak vmit ami vissza hozza a kedvem, mert nagyon szeretném. De nem. Ez a lazázo Aquaman nagyon gáz. Nem sok köze van az alapanyaghoz.

 6. Én megyek rá, szerintem jó lesz. :)
  Ettől függetlenül azért kár ezért a DCEU-ért Batsi és Supi nélkül azért lószar. :/

 7. Már az előző előzetesnél is úgy éreztem, hogy láttam a filmet, ez alapján úgy érzem már akár kritikát is írhatnék róla. Nem tűnik katasztrofálisnak, de valahogy még a pokemon előzetes meggyőzőbb lett, pedig ott még a karakterek nevét se tudom.

 8. Giccsparádé. Nyomokban sem tartalmazza azt az Aquaman-t, amit felvezettek nekünk a Ligában. Nekem az az irány jobban bejött volna. Azért itthon megnézem majd.

 9. Nem lesz bukta, de valóban úgy néz ki, mint egy rossz videójáték, nekem ez a látványvilág nem jön be.

 10. Az zene + Amber Heard eladta nekem a filmet,trailer nagyon hangulatos lett. Story egy átlagos blockbuster semmivel se rosszabb mint bármelyik Marvel film, csak hát most divat szidni a DC-t.Ha ez egy hasonló marvel film lenne már csorogna egyesek nyála (félreértés ne essen szeretem a marvel filmeket én is )

 11. ugyanazt éreztem, mint a Captain Marvelnél, profi, szép, de már a trailert is unom. ha ez a 2 és fél perc 5-nek tűnik, akkor nem feltétlen hozza meg a kedvem a filmhez. túl egyhangúak a panelek és nincs egy karakter, aki húzza magával a történetet, Momoa ilyen szinten egyedül kevés szerintem.

 12. Szerintem azt a bazi nagy bigyót (lényt) kár volt lelőni a trailer végén abban a 2 másodpercben :S :(

  Amatőrök :(

 13. James Wan kezébe minden DC filmet!Na jó a csoda csajszi jó úgy ahogy van.Az egész nagyon ott van a szeren.Olyat látunk majd a vásznon amit eddig nem!A látványvilág állat.A rendezőt csak dícsérni lehet.Zseni a muksó! SOLD!

 14. abelh: és mindezt úgy mondod, hogy neked tetszett a BvS extended :) nem jó hír, mert akkor ki ír majd róla a blogra

 15. A 22. kommentemtől eltekintve én reménykedek James Wann-ban.
  Meg ez a vörös csajszi … nem egy nagy szám de mégis van olyan kisugárzása hogy uhhh :)

 16. Ez a trailer-zene hatalmas! Ha a film egy hulladék is lesz, már azért megérte elkészíteni, hogy ez a zene előkerüljön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.