15 hozzászólás a “Képek a Monster Hunterből” bejegyzéshez

 1. Csak nem visszamegy az időben egy katonai osztag szörnyeket gyilkolni? Vagy átkerülnek egy párhuzamos világba? Jajj…. szegény rajongók, komolyan, sajnálom őket. Engem ez speciel nem érint ennél a filmnél, de a megfilmesítési jogok megvásárlója miért gondolja mindig azt, hogy muszáj mindent megváloztatni az eredeti alapanyaghoz képest?
  Ugyanez a kókler stáb a Resident Evil-t is szétzúzta már az első filmmel.

 2. Szinte látom magam előtt, ahogy ül a pali az íróasztalánál azon gondolkodva, hogy mi a fenét kellene beletennie ebbe a fiktív világban játszódó, szörnyvadászos adaptációba ahhoz, hogy még egy kép is elég legyen ahhoz, hogy lássa a néző, hogy ez egy ZS kategóriás csalódás lesz és egyszer csak megjelenik a feje fölött egy villanykörte, majd elkiáltja magát: “HÁT PERSZE! A FELESÉGEMET ÉS AMERIKAI KATONÁKAT!”.

 3. azért az is vicces, amikor néhányan úgy gondolják, hogy az eredeti történet egy tolkieni szintű eposz volt, amihez nem szabad hozzátenni :D

 4. Én nagyon remélem,hogy a katonás képek csak azért készültek mert valami afgán terrorista fészekben forog a film és védik őket. :D:D:D

 5. Nem ismerem a játékot, úgyhogy nem fikázom se a képeket, se a sztorit. Btw, a RE nagyon el lett rontva, függetlenül attól, hogy átlagh zombis filmként megállja a helyét.

 6. Valóban egy másik világban fognak kerülni Jovovicsék akik katonák a mi világunkban. És az otherworld ilyen ősi lényekkel teli es Tony Jaa karaktere a Hunter aki segít nekik.

 7. Ejjjjj, hát én azt hiszem, hogy nem tudom, de az lehet, hogy valószínűsíthetően talán nem biztos, hogy esetleg nem lesz rossz. Köszönöm a figyelmet.

 8. ejj Milla-Milla, megcsömörlött a játékfeldolgozásoktól. Aláírom, hogy pl egy A Perfect Getaway sem volt világot megváltó darab, de azok a fajta szerepek skkal jobban állnának neki..

 9. Elképesztő kínos már olvasni is ennek a fickónak az ötleteit. Teljesen világtalan lehet szegény ha azt hiszi, hogy 60 misiből meg egy ilyen klisés alapanyagból majd MCU meg SW szintű franchiset épít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.