Mortal Engines a tévében

Nem egy, nem kettő, hanem rögtön… négy tv-spot is van a steampunk, guruló városos látványos filmhez, ami bukik majd decemberben. Igazából nem tudom mi lesz vele, csak tippelek. Mivel egyedi ötlet, így azért valójában azt remélem, hogy nem bukik.

Sok az ismétlés a videókban, de ne feledjétek, hogy ezek az átlagnézőknek készülnek, akik nem látják ám mindet, csak random az egyiket tévézés közben, vagy hasonló.

11 hozzászólás a “Mortal Engines a tévében” bejegyzéshez

 1. Hany film volt mar ami nem volt szar megis bukott, ez is bukni fog ugy erzem, de megis remelem nem.

 2. király lenne, ha jó is lenne, és nem is bukna! van ilyen manapság? :D

  én támogatom egy jeggyel mindenképp (ha jó, akkor többel is)

 3. Ne bukjon. Ha lesz aki megveszi rá a jegyet nem fáj. Inkább az fáj, hogy az “okos és látványos”, vagy a “tökös, jól megírt és látványos” elegy hiánycikk már évek óta. Valószínűleg nincs rá igény.

 4. Első teaserre azt mondtam OMG ez most rögtön kell. 2. Trailer kb elmondott mindent le is lombozott rendesen. Egy gagyi tutaszar klisés cuccnak tűnik szinte elmondtak benne mindent. Majd itthon megnézem elég nekem Decemberre az Aquman és a Spiderverse.

 5. “goundbreaking” szóviccnek jó lánctalpas városokkal, másként nem tudom komolyan venni :D

 6. Totoro: “okos és látványos”, vagy a “tökös, jól megírt és látványos”
  a látványoson kívül honnan tudod hogy a többi vonatkozik a filmre? mégha a könyv az is, a film nem jelenti feltétlen ugyanazon pozitívumokat.

  a trailer nem tökös, és nem jól megírt sztorit tükröz. főleg nem öh.. okosat?:D

 7. 10: Cardas: Nem értem mit kérdezel, egyik sem vonatkozott erre a filmre, épp azt kérem számon, hogy azok hiányoznak a mozikból. Ez látványos de a fos story, fos script garantált, és annyira borítékolható a mozis unalom, hogy már az átlagnézőt se csalja be a moziba. Bukni fog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.