Pár órára megyünk a sarkvidékre

Ez az amikor egy youtube-sztár komolyan veszi a karrierjét? Már ott is sokat kisérletezett misteryguitarmanként, zenék, emg animációk, meg filmes trükkök voltak a repertoárjában. Erre jövőre filmet nézhetünk tőle Mads Mikkelsen főszereplésével.

A történet röviden: egy repülőgépszerencsétlenség túlélője kemény döntés elé kerül, vagy marad az általa összehozott táborban és várja hátha jön a mentőcsapat, vagy megpróbál átvágni a halálos terepen a túlélés reményében.

Egy részlet is van a filmből a poszterek alatt. Jéghideg.

human
írta
2018. 11. 26. 03:13
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Pár órára megyünk a sarkvidékre” bejegyzéshez

  1. Már nem azért, de lehet a srác mert egy nagyot gondolni és összehozott egy egész estés filmet. Aztán meg a “nagyok” majd néznek nagyokat, hogy “baszki, a srác töredék lóvéból összedobott egy egész jó filmet”. Csípem az ilyen bátor jelentkezőket, főleg ha tényleg megcsinálja a tutit :D

  2. totoro: már 7 filmfesztiválon ment a film, bőven volt ideje látni kritikusoknak. Sztem is túlzó néha a sok éltető jelző, de azért abban nem kételkedem, hogy az idézetek igaziak.

  3. Mikkelsen-t én is bírom.
    (A Hannibálban,A Zsivány Egyes-ben jó volt pl. ,ill.a Death Stranding de azt még várjuk csak de tuti ott is jó lesz :) )

    Szóval engem is megvett…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.