Disney’s Artemis Fowl-előzetes

Sosem lesz vége a YA (ifjúsági:) filmeknek? Jövőre a Disney próbálkozik egy újjal, amiben sci-fi keveredik varázslással, meg tündérekkel, meg mittomén. De tényleg, aki nem ismeri a Harry Potter kaliberű franchisenak tervezett filmek alapjául szolgáló könyveket, az ebből a videóból semmit nem tud meg.

Nem tudom, hogy itthon siker volt-e Artemis Fowl története, de az tuti, hogy kinn elég nagy érdeklődés fogadta ezt az eléggé semmilyen trailert. A rendező amúgy Kenneth Branagh (Thor), a történet pedig egy 12 éves géniusz srácról szól, aki az apja keresése közben egy iszonyat fejlett föld alatti tündércivilizációra bukkan, és belekeveredik az ottani nagyhatalmúak háborújába. Itt a könyv hivatalos története.

A poszter alatt meg ott az előzetes.

11 hozzászólás a “Disney’s Artemis Fowl-előzetes” bejegyzéshez

  1. 1:03-nál a srácnak olyan Matt Smith-es (Doctor Who) nézése van :D
    Amúgy érdekesnek tűnik, remélem nem lesz akkora csalódás mint a
    A Wrinkle in Time.

  2. Csak a fenti leírást olvastam el, de nekem az Arthur és a villangók ugrott be. Emlékszik még arra valaki?

  3. Gyerekként a könyv nem volt rossz.

    A kissrác egy antihős, szóval nem egy Harry Potter kaliber. Ha ezt jól kezelik, akkor üdítő filmélmény lehet a YA tengerében.

    (Elvileg a közelgő Mortal Engines főszereplője is egy antihős.)

  4. Ha másra nem is, arra tuti jók, hogy új könyv-ötleteket adjanak. Szeretem a YAt storykat nagyon, de sok cím nem jut el hozzam sajnos. És azért valljuk be, egy könnyed szombat délutáni mateninak az összes elmegy. (A már korábban említett wrinkle in time is szórakoztató volt a maga módján )

  5. Csak szerintem néz ki nagyon bénán?:D
    ( lehet hogy a könyv jó, nem tudom nem olvastam, de ez szörnyű )

  6. Kenneth Branagh (Thor), ez mennyire durva már. Mármint értem, miért épp a Thor lett feltüntetve, de közben ugye egy színészóriásról beszélünk, aki a halhatatlan alakításai mellett rendezőként is olyan filmeket tett le az asztalra, mint a Sok hűhó semmiért, az V. Henrik vagy a Hamlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.