Ilyet még nem láttunk Peter Jackson szerint

Egy “ígykészült” jött a Mortal Engineshez, amiben a producer Jackson beszél arról, hogy micsoda franchiset indítanak. Kemény ezt hallani, miközben mindenki a film bukására fogad.

human
írta
2018. 11. 27. 03:37
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Ilyet még nem láttunk Peter Jackson szerint” bejegyzéshez

  1. King Arthur szintű bukást jósolok (Robin Hood detto), és itt nem úgy értem mert hasonló hiszen különálló műfaj hanem úgy, hogy annak is elv 6 (!) Részt terveztek azt látjuk mi lett vagyis mi nem lett belőle. Ez is így fog járni. Kár érte ugyanis a steampunk stílusból még annyi sincs a piacon mint a most kicsit ébredező cyberpunk stílusból (Blade Runner 2049, Ghost in the Shell, Alita Battle Angel). Pedig jól kezdődött. Na mind 1

  2. Hát, ha már a trailerben ilyen bent marad (vagy ez így nekik okés?), ahogy azt a (műanyag)tőrt fogja 0:37-nél…

  3. Meh, tipikus műanyag látvány. Olyan mintha egy játék lenne.

    Képtelen vagyok felfogni, hogy miképp lehet ennyire műanyag a kinézet mostanában kb az összes látványfilmben. Pedig elvileg 100+ millió dollárt költenek, és az embert azt gondolná, hogy egyre és egyre olcsóbbnak kéne lennie a szgépes előállításnak. Mondjuk egyszer olvastam egy cikket, amiben egy CGI szakember arról panaszkodott, hogy egyre durvábbak a határidők Hwoodban, és amiatt kidolgozatlanok a filmek. Arról meg nem is beszélve, hogy a lassan 10 éves Avatar látványban még mindig agyonver minden blockbustert.

    Persze, pont Jacksonról nem gondolnám, hogy összecsap valamit. Bááár a Hobbit jóval csúnyább volt mint a Gyűrűk Ura, közben meg volt 10 év a kettő között.

  4. A CGI olcsóbb, mint régen, pont ezért használják ott is, ahol lehetne ügyeskedni is maszkkal, dekorációkkal stb. Ám az sok időt és még több pénzt vinne el. Ezért van az, hogy a LOTR nem hat annyira műanyagnak, mint a Hobbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.