15 hozzászólás a “A szörnyek királya” bejegyzéshez

  1. Az hagyján, de mekkorát nő majd Kong… Az oké hogy még gyerek volt a Skull-ban, de kb 2x akkora kell hogy legyen a Zilla vs. Kong filmre. Remélem a Muto-k nem zabáltak fel minden atomot mert szegény makinak kell még gyúrni.

  2. @Garfield: +1

    Szerintem iszonyatosan túlértékelt volt az első. Én moziban még nem csalódtam ekkorát, pedig atom Gojira fanként mentem be. A szörny előtt szépen tisztelegtek, de a film számomra élvezhetetlen volt.

  3. Nekem tetszett az első is de értem, hogy sok embernek mi vele a baja. Viszont ez új rendezővel és új szereplő gárdával érkezik, ráadásul Goji mellett 3 klasszikus TOHO szörny is jön. Hogy lehet ezt nem moziban nézni? A trailer alapján ez valami hihetetlen kurva jó lesz!

  4. 4.

    A film rendezője nyilatkozta, hogy lesz egy győztes. Nem hagyják kételyek közt a nézőt, nem kell majd találgatni, hogy akkor most mi van. Nem lesz 3. szörny és nem lesz barátkozás. Egyértelmű lesz a film vége.

  5. Mate815 jogos.Kongot már láttuk kétszer csúcstechnikával.Ghidorát,Rhodant és a lepkét még egyszer sem. csak gumiruhába bújt emberként.Ideje volt már.

  6. blotter: Persze! Batman a kedvenc képregény hősöm. TDK trilógia mai napig top. MOS-t imádom…csak ami azóta törtét, az minősíthetetlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.