A Hobbs and Shaw duó egyik tagja

Hobbs épp a Shaw testvérét alakító MI6 ügynökkel keveredik akcióba a Rock által megosztott képen. Igen, a Fast and Furious spinoffjáról van szó.

14 hozzászólás a “A Hobbs and Shaw duó egyik tagja” bejegyzéshez

  1. A Fast8-nak a korábbi filmek ütemét követve már régen kész kéne lennie, így viszont, hogy a spinoff is előbb forog, 2020-ra talán lehet belőle valami? Mondjuk már nem követem, csak fura, hogy egy pénznyomda így leáll az Álomgyárban.

  2. @Csigusz

    A soron következő epizód a 9-es, a 8-ashoz már “volt szerencsénk” 2017-ben. A 9-eset tolták el 2019-ről 2020 áprilisára, kereken egy évvel. Forogni még nem forog, nem sok hivatalos infó jött róla eddig.

    Gyanúsan egyébként a Rock vs. Vin Diesel/Tyrese Gibson viták sem tettek jót a háttérben a produkciónak, a csúszás kapcsán erősen erre tippelnék, mint fő indok. (Bár elnézve a 2019-es áprilist/májust, lehet jobban járnak, ha csúsztatják.)

  3. Én úgy tudtam, hogy Diesel és Tyrese közt volt balhé. Nem Rockkal. Vagy úgy értetted, hogy Rock veszett össze Tyrese-zel? :D
    Ezt egyébként jobban várom, mint a 9-et. Mondom ezt úgy, hogy Paul Walker búcsújakor azt mondtam, hogy nekem ennyi volt. De a 8.rész akkora szemét volt, hogy kétszer is megnéztem és elröhögtem rajta.

  4. “Remélem itt egy kicsit realisztikusabb akciók lesznek.”

    Kicsit tornászd lejjebb az elvárásaidat :D

  5. Gyula: Szerintem Rock puszta kézzel felkapott egy autót, és rádobta Shaw kisasszony kocsijára, aki kiugrott belőle, természetesen az utolsó pillanatban, mielőtt felrobbant volna. Mindezt azért, mert egy szuperrepülőgépből 3 atomtengerelattjárót dobtak ki, de ha elég gyorsak a kocsival, akkor lelassul a zuhanásuk. Ja és feltámad Gal Gadot karaktere. Kétszer. Na ilyenre számíts. :D

  6. Már csak azt mondja el nekem valaki, hogy egy drámai szerepben nagyot alakító (Crown sorozat), szépnek kifejezetten nem mondható (és atletikusnak sem, bár biztos fogyasztottak rajta) női szereplőből hogy lesz 2 akciófilm leading woman-je (legutóbb aktuális Mission Impossibe)? Igen, Vanessa Kirby fut itt is az előtérben meglehetősen nehezen értelmezhető pózban.

  7. 8.Islander: szerinted csak fullos cicababáknak van helye az akciófilmekben? Én jobban szeretem az átlagos kinézetűeket bámulni. Aohgy Theron kivételével az összes csaj az is volt eddig, ebbe a sorba KJirby is befér.

  8. Úgy kb rühellem a Szikla filmjeit, projektjeit, de a Ballers és a Fast & Furious saga még elég jó tőle is. Szvsz várós ez a cucc.

  9. @gore: jesus, tényleg volt már 8? :D oké, akkor nem szóltam, akkor tartják a két évet – vagyis hát most csúszással hármat.
    csak furcsa volt, mert az imdb nem listázta amikor a 7re kerestem, alul csak a korábbiak voltak, my bad.

  10. Kissur:
    Gadot visszatérését simán el tudom képzelni a 9 vagy 10. részre. És ez a spin off engem is jobban érdekel mint a F&F9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.