Poszteren és részletekben a Pókember

Már nincs sok az egész jó kritikákat kapó Into The Spider-Verse bemutatójáig. Na meg karácsonyig sem. Most nézzünk egy új posztert, meg két részletet a filmből, ha valakit eddig még nem győztek meg.

Nekem ez a low fps kinézetű mozgás valahogy nem.

Ez meg a bónusz:

5 hozzászólás a “Poszteren és részletekben a Pókember” bejegyzéshez

  1. Ezt a rajzfilmet miért kell ennyire nyomni? Nem úgy értem, hogy itt az oldalon mert blog…tudom. Hanem, hogy moziban….ez csak egy “sima” rajzfilm, nem? Miért mozis ez? Miért nem csak elveszik valahol a TV-ben a Disney, Nickelodeon stb. csatornán?

  2. user-maat-re: akkor az összes Disney, Pixar, Dreamworks stb meséket miért adják moziban?? miért baj ha ezt is adják a moziban? Sőt én odáig is mennék, hogy az új Dragon Ball moviet is szívesen megnézném moziban, szóval animék is mehetnének magyar mozikban.
    Egyébként a kérdésedre választ adva azért, mert ezek nagyköltségvetésű mesék. Oltári nagy különbségek tudnak lenni minőségben egy tv-s és egy mozifilmes mese között.
    Egyébként az megvan, hogy ez a Rotten-en 100%on áll? az komoly, erre nem számítottam, az biztos.

  3. 1#: simán van annyi lét jogosultsága mint egy pixar vagy dw animációs filmnek szerintem. Ha nem több.

  4. Továbbra is sokkal jobban el tudom képzelni pl. Pókembert animációs filmben, mint amikor Tobey mászkál négykézláb a földön (tudom, szerencsére már nem ő Spidey)

  5. Ez valami katasztrófálisan néz ki. Sajnos tarolni fog, mert Spidey valahogy népszerű. Sajnos lesz belőle folytatás, és sok spin-off. Azok viszont nem fognak tarolni, cserébe Sony jó minőségű filmeket nem fog finanszírozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.