16 hozzászólás a “Joaquin Phoenix pedig a Jokerrel van kész” bejegyzéshez

  1. Imdb 6.6 átlag színvonalra felkészülni!
    Ebben a filmben nem látok semmi biztatót :(

  2. Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Nekem is elég borusak a kilatasaim..
    A ruha számomra nevetséges

  3. Ez a világ megérdemli, hogy elpusztuljon, hogy ha az IMDB a mérvadó. Nem több, mint egy túlhypeolt iránymutató maximum..

    Kíváncsian várom a filmet, mondjuk a Joker szettje nekem annyira nem adja. Igazából az arcfestés a legnagyobb bajom.. Meg valahogy.. nem az a Psycho,mint lenni szokott. Na de meglátjuk.

  4. A Próféta: azért nem psycho, mert ez eredetsztori, nem? Spoileres forgatási kép úgysem lesz a végéböl.

  5. ennel meg a JAred Leto fele gengszterjoker is jobban nezett ki :/

    semmi remenyem ezzel a filmmel kapcsolatban, de azert titkon orulnek ha jo lenne

  6. Mit szednek a Warnernél de tényleg? Fel nem foghatom miért hagynak jóvá ilyen design-okat. Leto féle is egy okádék volt meg ez is. Annyira nehéz lenne egy klasszikus, Arkham/Killing Joke féle verziót csinálni aminek még örülnének is fanok?

  7. Aki látta anno a régi sorozatot, annak kapásból lejön, hogy honnan nyúlták a ruhát és az arcfestést. Persze némileg változtattak rajta (a szeménél is kifestették), de nagyrészt megegyezik. Röhej, hogy semmi újat nem tudnak kitalálni. Ami akkor működött, az nem biztos, hogy most is fog.

  8. @ A Próféta

    Az IMDB igenis nagyon jó iránymutató, ha valaki már ismeri annyira , hogy tudja értelmezni pl. rendező, műfaj, bemutatás időpontja, oscar jelölés …stb alapján. Nagyon jó belőhető műfajonként a saját igény pontszáma.

    Amúgy én is várom, és nekem is Joker megjelenésével van némi gondom/hiányérzetem, de süljön el jól, mi nézők lennénk a legboldogabbak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.