Jöhet Shang-Chi

Ki, mi, hogy? Mivel az MCU lemaradt az első női szuperhősös filmről, és a Blade az első fekete szuperhőst is behúzta már jóval a Black Panther előtt, így kénytelenek keletre nézni: jöhet az ázsiai hős, Shang-Chi.

A projektet fast trackre tették, ami azt jelenti, hogy nem 10 év múlvára készülő terv, hanem szeretnék az elkövetkező években összehozni. Az író a kínai-amerikai Dave Callaham, de rendező és szereplők még nincsenek.

A karakter maga a 70-es években jelent meg a képregényekben. Természetesen egy harcmesterről van szó, aki képes magát akárhányszor megduplázni, avagy több példányban harcolni az ellenséggel.

Anyagilag ez nagy húzás lehet, hiszen idén a Crazy Rich Asians kapcsán láttuk, hogy van egy hatalmas tömeg ember, akit érdekel egy nekik szóló film, szóval simán akaszthat akkorát a Marvel Shang-Chi-vel, mint a Black Pantherrel tette. Mondanám, hogy egy jó film is kell hozzá, de nem lenne igaz, mind a Panther, mint a Crazy Rich Asians lehetett volna sokkal jobb, szóval ehhez a piachoz egyelőre nem is kell kiemelkedőt csinálni, csak valami elfogadhatót, akkora hiány van rajta.

human
írta
2018. 12. 05. 12:39
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Jöhet Shang-Chi” bejegyzéshez

 1. Nem tudom, hogy ázsiai főszereplő lesz e, de úgy tudom készül a Naruto film. Az meg a leírás szerint nagyon hasonló ehhez. Szóval lehet, hogy erről is lemaradnak majd.

 2. 2: Captain Khalifa!

  ez a koncept jó is lehet, castolhatnának valami harcművészt és kevésbé rámenni a cgi-ra egy ilyen projektnél.

  amúgy crazy ritch asians hatalmasat koppant kínában. 2 millió dollárral nyitott, ha jól olvastam.

 3. Így van. Nem kell itt jobb filmeket készíteni, csak mindig a épp aktuális trendi rasszban utazni. Így elég a gyenge közepes.

 4. .LnB: Naruto film? Mert ugye baromi jó ötlet egy több 100 részes anime és manga után egy 2 órás filmet csinálni. Csupa jó sül ki az ilyenből nem? DRAGONBALL EVOLUTION.

 5. @Swarnaus: Nem védeni akarom őket de a képregényekből is lehetett jót csinálni és azok JÓVAL régebb óta mennek mint bármelyik Anime vagy Manga. Nem muszáj SŐT nem is kell feldolgozni egy 2 órás filmben az egész sztorit. Ki is lehet ragadni egy fontosabb ARC-ot pl a Pain arcot hisz nagyjából az a legjobb a múltas részeket meg lehet tolni flashbackben akár. Igen is meg lehet oldani ha valaki nagyon akarja. Ne mindig az gané Dragon Ball Evolúció legyen a minta példa.

  Egyébként nem akarok kötekedni de mi van a Tekkennel vagy a Mortal Kombattal? Azokban is ázsiai a főszereplő és azok is adaptációk. Ha jól rémlik még képregény is van belőlük. :D

  De nekem úgy rémlik mintha a DC már készíteni az ázsiai filmjét, mármint oké nem főszereplő lesz a csaj hanem csak az egyik de a Birds of Preybe jön egy nem? Majd Human megmondja nincs kedvem keresgetni. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.