Összejöhet a 21 Jump Street reboot. KOMOLYAN?

De most Hollywood, tényleg, üljünk le egy picit: ez komoly?

Nyilván a Sony áll a dolog mögött. Oké, náluk vannak a jogok, szóval nem meglepő, de belőlük ki is nézem. Már 3 éve tervezik a dolgot, de most erősödnek a hírek, szóval lehet meg is valósul. Gondolom a következő fordulatot ki is találjátok a Rodney Rothman által rendezett filmnél: most női zsaruk épülnek be a suliba!

Ez nagyon bejött Ghostbustersnél. Rendben, a 21 Jump Street univerzálisabb koncepció, és ugye a mostani filmek is rebootjai voltak a sorozatnak, szóval igazából megfordítható ilyen szempontból. Viszont akár új filmet is írhatnának női karakterekkel. Például az egyik kinézett szereplő Tiffany Haddish, aki simán elcipelt egy nem létező franchisera épülő női főszereplős darabot is Girls Trip címen, és elég nagyot kaszált a mozikban odakinn vele. A kegyelemdöfés az lehet, hogy Awkwafina-t is főszerepbe szeretnék.

Arról már ne is beszéljünk, hogy a 22 Jump Street 4 éve volt a mozikban, miért is kellene máris hozzányúlni?

21 hozzászólás a “Összejöhet a 21 Jump Street reboot. KOMOLYAN?” bejegyzéshez

  1. Vagy csinálnák spin-offnak, amiben a korábbi szereplők is kapnának 5-10 percet, hogy az új csapatra átkössék a sztorit. De hogy rebútolni? ODakint már midnen fejesnek elgurult?

  2. Mert Jonah Hill lefogyott és most kinéz vagy 50nek. Dehogy miért van reboot, azt nem vágom, ki volt maxolva már a második résszel is csontra az egész beépülős poén.

  3. Sikeres volt, ezért hát folytatnák. De Tatum és Hill nem kaphatóak (I guess) a folytatásra, így valami mást kell kitalálni…

  4. Bukik ez is mint a szellemirtók, aztán majd megtanulják. Vagy nem :). Alita-ból neznék egy you rebootot végre.

  5. Azért ezt tényleg csak Tatum meg Hill vitte a hátán szóval teljesen értelmetlen nélkülük folytatni a véleményem szerint.

  6. nem pont a masodik resz vegen van mikor poenkodnak, hogy milyen spinoffokat/ folytatasokat lehetne csinalni? na ezt meglovagolva egy tok vicces noi foszereplos folytatas is keszulhetne ami reflektal a mai helyzetre.
    de nem… reboot. szerintem kihagyott ziccer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.