A legnagyobb hal

Az Aquaman csak IMAX-ben lesz az igazi, ahogy ez a kép is sugallja.

human
írta
2018. 12. 07. 10:29
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A legnagyobb hal” bejegyzéshez

 1. 70 misi az jó kínában? a venom 107 volt, az avengers 3 191, a legutóbbi fst-ok 180 körül.

 2. 26%-kal több kép, kivéve a közeliket, mert akkor pont oldalt csonkolják a mozis szélesvásznat IMAX-ra…

 3. @human: Nem rossz azért a 70 misi, a Legendás Állatok Bűntettei cakkumpakk megállt 55 körül.

 4. human: azért nem túl fair a két extrém példához hasonlítani. A Venom érthetetlen, az IW pedig mindenhonnan kiemelkedik érthető okokból. Azonban az Aquaman a kínai kritikaösszesítő oldalon 8.4-en áll (IW: 8.1, Venom: 7.3, Black Panther 6.4) A talán fontosabb Maoyan-on pedig 9.6-on áll. (IW: 8.6, Venom 9.4) Szóval a 70 millió akár konzervatív becslésnek is tekinthető. De nem hiszem, hogy a WB kardjába dőlne, ha csak annyi. Ne feledjük, hogy Kínában nincs amerikai vetélytársa decemberben a filmnek.

 5. Human ha az Aquamant egy polcra teszed a Végtelen háborúval vagy Venommal az kicsit gáz.. ez a 70 misi a DCEU eddigi legjobbja ott szóval ez elég brutális.

 6. mi gáz, hogy kevesebbet hoz mint a Venom, ami a Sony gyártmánya és egy eredetfilm? Oké. De az rendben, hogy a DCEU eddigi legjobbja.

 7. Mit nem értesz?Venom minden idők egyik legismertebb villainsja és a Pókember filmek is az ázsiai országokban mennek a legjobban.(Kína,Dél-Korea,Japán).Szóval Venom szereplése teljesen irrelváns most.

 8. jaja, venom minden idők legismertebbje :D hagyjuk már ezeket a dumákat. Főleg, hogy a jól menő Pókemberek “Spider-Man: Homecoming – 69 mill”

 9. Két nap alatt 61 millión áll Kínában a film, úgyhogy vasárnap estig valszeg jóval a 70 milliós jóslatok fölé megy. Két nap után:
  54%-kal jobban áll mint a BvS
  69%-kal jobban áll mint a JL
  és több mint 2x annyin mint a WW ugyanennyi idő alatt.

  A DC, sőt, akár a Warner legnagyobbat menő filmje lehet Kínában, eddig ilyen 200 körül megállt az összes bemutatójuk, az új Legendás Állatok meg úgy tűnik 50-60 közt végzett.

  Az Amerikai bevételekre leszek én nagyon kíváncsi, mert elég kemény mezőnybe dobják be. Ilyen 60-70 milka közt jósolnak neki egyelőre, a végét pedig 200 körülre.

 10. 93,6 millió dollár lett a kínai nyitány. Minden idők 21. kínai startja, és lenyomta a Fekete Párducot és a második Hangya filmet is. Jövő hétre valszeg ki is fut kb., ahogy a kínai nézők működnek :D

 11. Erahurka Venom másfélhónapja megy már Kínában.Még most is hozott 2 milliót.Aquaman januárig degeszre szedi magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.