Marvel Studios’ Avengers: Endgame videó – Itt az Avengers 4 előzetese

Part of the journey is the end.

Na végre, a Russo tesók és Kevin Feige megkönyörült a snap óta várakozó népen, és megnézhetjük az első előzetest.

Az összes karakter gyászol, és máshogy dolgozza fel a dolgot (lásd még: The Leftovers), de aztán feldereng valami terv, “this is gonna work”.

human
írta
2018. 12. 07. 14:21
megjelenés
77
hozzászolás


77 hozzászólás a “Marvel Studios’ Avengers: Endgame videó – Itt az Avengers 4 előzetese” bejegyzéshez

  1. Jajj, nem kell a rinya, örüljetek inkább, hogy nem lőttek el egyelőre semmit. Scott visszajön, tudtuk, lesz valami quantum-b@szkodás valszeg. Amiről Cap beszél, még lehet bármi. Nem kell mindent ellőni, az IW első teasere sem mondott sokkal többet… stop whining…

  2. kuktin says:
    2018. December 7 at 14:33

    Bond! ne bassz ! mi lenne gagyi ?

    -Valóban, kérdés mire gondol? Színészekre? cgi? “plot?

  3. Nalam ez most 10/10. Utaltam volna ha olyan jelenetekkel pakoljak tele amik majd lelovik a film akciojeleneteinek a felet. Megadta a hypeot amire vagytam es ez pont eleg.

    Felmerulo kerdes : szerintetek majd ezzttal is szamolhatunk kamu elemekkel mint az infinity war trailernel hulk rohangalasa wakandaban?

  4. Most mondanám, hogy nem nézek ebből több előzetest,de úgy se fogom ki bírni.Jöjjön mááááár!!

  5. Semmitmondó….. És tudom nem kell ellőni semmit, de akkor is. Erre várt az internet népe? Nem hiszem. Ettől függetlenül ugyis megdönt minden rekordot, még a trailer is.

  6. Teasernek hangulatteremtésnek tökéletes. Nem kell lelőni egyből mindent. Valszeg többet trailert nem is nézek.
    Végre Hawkeye/Ronin my boy visszatért.
    Ant man meg kihasználta a quantum tér adta lehetőségeket.

    Endgame vicces mert azt hazudták nem hallottuk az IW ben elhangzani az A4 alcímét. Nem a f@szt nem Dr. Strange mondta pont.

  7. Így már értem human miért lett törölve a tegnapi comment a Pók post alól! Nekem bejött és nem nézek többet, mert élvezni akarom őket utoljára együtt látni!

  8. “Endgame vicces mert azt hazudták nem hallottuk az IW ben elhangzani az A4 alcímét.”

    Nem azt mondták, hogy “egy filmben” már elhangzott a cím? Mármint pont nem volt megmondva, hogy melyik az, de így az IW-t sem zárták ki, nem?

  9. “én nem láttam a trailerben, csak azt, hogy Steveék halottnak hiszik.”

    human: akkor nem nézted végig? vagy csak nem értem a viccet :)

  10. Először is leszögezném hogy bejött a TEASER, ugyanis ez nem előzetes. Sokan megint átsiklottak e-felett csak azért mondom, nem neked címeztem Human, nyugi.

    Másodszor, anélkül hogy nekem esne minden Marvel fanboy (én is az vagyok csak a boy nélkül) ez a teaser több helyen is érdekes? Mármint egyrészt a Disney önmagát nyúlja. Az első jelenetről csak nekem ugrott be az Ébredő Erő? :D A másik dolog hogy szeretnék látni olyan cikkeket amikben azt fogják ecsetelni hogy a Marvel másolja a DC-t mert ez “túl Dark” és komoly.

    Amúgy azt se hagyjuk ki hogy Thanos kiirtotta a fél világot erre elkezdett kertészkedni. :D

    A tervre nagyon kíváncsi vagyok mert félek hogy a Marvel nagyon durva egyszerű módszert fog találni.

    JA és RONIN!

    A film végére én csak egy dolgot szeretnék ha felvezetnének. Young Avengers.

  11. Én örülök, hogy csak ennyit mutattak. Remélem nem lesz több előzetes, jó lenne a moziban meglepődni, nem pedig a már felvillantott jeleneteket várni.

  12. Vicces, hogy Endgame a cime, mert a Russo fivérek szó szerint cáfolták, hogy “nem, nem Endgame a cime, elég a kérdésekből”. A trailer amúgy elég semmitmondtó, csak abban tudok reménykedni, hogy nem időutazás lesz a vége, mert akkor szerintem hivatalosan eltemetem magamban az MCU-t, és a Spider-Mannel bezárólag lezártnak tekintem.

  13. @30. Venom
    Szerintem akkor kezdhetsz ásni… :D
    Mármint én 90%-ra tenném alsó hangon, hogy azzal lesz megoldva, de ne legyen igazam és legyenek kreatívak. :)

  14. Mikor csettintett a kezével akkor megsemmisültek a kövek? Tudja valaki? Mert ha igen akkor csak az időutazás az egyetlen megoldás.

  15. FrankDeckart, a kövek nem, a kesztyű sérült.

    Máshogy is időutazhatnak, valószínűleg a kvantum dolog lesz a kulcsa

  16. Ezek a Russo tesók pontosan tudják,mitől zörög a haraszt.Most még jobban felhúzták a népet :)

  17. End game? Erre a nagy titkolózás ? Azt meg lehet játszani nekik,hogy amúgy más lesz a címe,de azt csak az utolsó pillanatban mondják meg?
    Azt hittem spoileresebb lesz,azért nem derült ki még eddig.

  18. Rövid, rövid de végig HIDEGRÁZÁS!!
    Nem is kellett semmi extrát mutatni, mégis az érzés, wáááá.
    Stark üzenete, a Kapitány sír, Ronin!! Kész, olaj a tűzre! Jöhet a film!

  19. a Hangya 2-ben folyamatosan az időutazásról meg a furcsa időről dumáltak, egészen biztos, hogy az lesz a megoldás. vagy köze lesz hozzá. a Captain Marvelben majd kiderül még egy-két dolog, simán lehet, hogy felbukkan valahogy a Hangya is. vicces, hogy a végére az egyik “legjelentéktelenebb” karakter lesz minden megoldás kulcsa.

  20. Ez egy nyers tákolmány még így. Francért dobták ki még. Na ebből aztán lehet következtetéseket levonni. :D Nulla semmi. Hagynak ezzel békén majd ha lesz rendes előzetes azzal kápráztassanak el ne ilyen “béta” verziókkal.

  21. Nem kell feltétlen időutazás, inkább a dr. Strange végén eljátszott “csapdát” is le lehet porolni.

  22. Itt csak az első kb 40 percből láttunk bármit is. Szerencsére! Kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy nem csinálnak az Avengers filmekhez mindent ellövő trailereket.

  23. Nekem tetszett. Épp ízlésesen elegendő ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést és ne lőjön le túl sok infót.

    @Venom: Pedig az, hogy Steve Peggy képét nézegeti, illetve hogy ez Evans utolsó olyan filmje amikor ezzel a stábbal dolgozik együtt. szerintem is sanszos, hogy időutazással zárnak.

    Ráadásul ez a megoldás egy rakás színésznek jelenthetné a kilépési pontot, amennyiben igényük van rá.

  24. Csak nekem volt DC-s hangulata?
    Sötétebb színek, melankólia, totális reménytelenség.
    De baromi jol all. Még a végén egy igazi DC képregényfilm lesz ebből
    Amúgy nagyon tetszetős jöhet az április :)

  25. Ez egy rakat sz….. Ha más film lenne már a bemutató előtt lepontozná mindenki. De boruljunk le, mert ez egy sokat sejtető hitetlen, fantasztikus előzetes …. Ugyan már!! Ez egy semmit mondó, vacak…

  26. nem vagyok rajongó, de ne hülyüljünk meg: ez nem előzetes. ez egy teaser. előzetes lesz majd tavasszal orrba-szájba, csihipuhi meg minden ami kell. már ha valaki azt igényli. ez gondolom nyilvánvaló.

  27. Annyira rossz,hogy nem spoilerez?
    Hát ilyen egy jó teaser.Engem érdekel és ez a kis morzsa segít abban,hogy rohadtul várjam.Egy korszakot fog lezárni ez a film és az első fele alapján igen méltó lezárást kap az elmúlt 10 év.

  28. Lestat0713
    Megis mit vartal?
    Tudjuk az előzményeket nem kell, hogy elspoilerezzenek mindent. Ha nem tetszik az a te bajod. Nekem és a többségnek elég volt ennyi is. En varom és remélem megélem a bemutatót. Így is a Marvel stúdió hozta az elmúlt 10 év legjobb szuperhős filmjeit egyedülállóan. En azt szerettem volna, ha a DC, és más jogbirtokos stúdiók is hozzak ezt a formát csak más stílusba. Örültem volna nagyon!

  29. Hangulatos lett! Tetszett. Jó, hogy nem mutattak semmi nagy spoilert. A hangyára lehetett számítani az nem számít. Szerintem már nem nézek több előzetest, ez elég volt.

  30. Ennek a filmnek nincs is szüksége semmiféle előzetesre, mindenképpen tódulni fog rá a nép. Sajnos nagyon messze van az április…

  31. Hawkeye badass! Én nagyon szeretem Rennert, és a karaktere is jo. Tény, hogy nem high tech, nekem pont azert jön be!
    Jó lesz ez!!

  32. Kobun: nekem is Hawkee a kedvencem mert kb ő az ember az “istenek” között. Hiányoltam is iwben de itt szerintem több mint jó lesz a megjelenése.

  33. Hi hi hi ! azt mondják itt DC emberkék hogy olyan darkos mint egy DC mozi…..de legalább ez jó fajta lesz !

  34. Teasernek nagyon jó, rendes trailer remélem nem is lesz mert minek? Úgyis megyünk mindannyian megnézni.

    De ha tippelni kell azt mondom a Super Bowl alatt jön a trailer.

  35. Még mindig imádom a Russokat, hogy hozzák át a sorozatos húzásokat, most pl. ezzel a trailerrel.

  36. zseni Thanos majd rájön hogy növények és állatok fele is porrá lett tehát nem sikerült spórolni az erőforrások és a felhasználók arányán és magától visszacsinálja. Directed by Anthony és Joe Russo

  37. Ha időutazás lesz tartom,hogy hülyeség.Mert teszem azt Stark vagy Rogers otthagyja a fogát egy epic harcban akkor őket is visszahizhatják.Ne időutazás legyen!!

  38. Mostanában úgyis az a menő, hogy az időutazással még rosszabb lesz minden, mint előtte és elmarad a happy end, szóval szerintem jöhet az is.

  39. Nekem nagyon tetszett.
    Pont annyit mutat, amennyit kell egy első Teaser-nek. (nem trailer)

    Nagyon remélem, hogy nem esnek DC hibába, hogy elmesélik majd a történetet. Szerencsére az Infinity war-nál sem tudtuk összerakni a sztorit.

  40. Megnéztem, és semmi. Reméltem,hogy kedvet csinál, de nem érzem, hogy minimálisan is érdekelne ez a film. Pedig várom, hogy elkapjon vmi comic movie, de lehet kinőttem :/
    Vagy már nagyon komolytalan réteget lő be.

  41. Szerintem is időutazás. Kapitány a helyére (idejébe) kerül, így meg lesz oldva a távozása. Tony meg megmenthetné a szüleit.

  42. Mi lenna ha mégse időutatás, de valahogy újra játszhatnák a csatát és Thanos ugyanúgy győzne, cserébe az elsőt túlélők eldönthetnék, hogy helyettük ki maradjon, pl Tony becseréli magát Pokiért , vagy vmi apróság megváltozik a téridőben hullámot vet és aki az elsőt túlélte az megy a levesbe?

  43. Az időutazás ott van az előzetesben. Nézzétek meg a monitor bal felső sarkát mikor Scott megérkezik.:)

  44. 66. – hiába 2 perc fölött van, a plotból sokminden nem derül ki, inkább a karakterekre, hangulatra megy rá, kvázi kedvcsináló, a későbbi, ami már trailer, a történetre fókuszál, lényegesebb párbeszédeket ragad ki stb. Szerintem.

    Egyébként egyelőre semmi extra,.. de Rennert jó látni.

  45. Lottóznom kéne. “24 óra alatt 289 millió alkalommal nézték meg, ami rekordnak számít.”

  46. Misi85: hát azért ez a tipped nem egy nagy vasziszdasz a lottó arányaihoz képest, de ahogy látod :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.