A lopakodó ruha

A szombati “elvileg jön a trailer” után a “most már tuti” források szerint december 18-ra tolták a következő Pókember-film előzetesét. Mennyire higgyünk nekik? Azért ha véletlen nem találták el a dátumot, akkor se szomorkodjunk.

Nézzük meg inkább a Splinter Cellbe vágyó pókit.

20 hozzászólás a “A lopakodó ruha” bejegyzéshez

  1. Ezt a hülyeséget hol olvastad? Bosszúállók április vége, Pók júni vagy júli, szóval 2-3 hónappal később.

  2. Nekem meg az a fura, hogy az A4 előzetese után már mindjárt jön ez az előzetes. De gondolom akkor muszáj lesz olyan előzetest csinálni, ami semmit sem lő el.

  3. “pár perccel a Bosszúállók 4. után.”

    nem ez a hivatalosan kiadott sztori, de lehet ködösítenek ám direkt.

  4. Csabi: vagy csak még az ünnepek előtt le akarják nyomni őket, amíg még másról is szól a világ épp? főleg, hogy most van egy comic con is. Plusz emlékeztetik az embereket, hogy nem csak az Aquaman létezik, hanem vannak más képregényfilmek.

    nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mit mutat a halas fiú.

  5. Csabi
    Sztem ez simán reklám kari elött a játékoknak. Brutál sok dolgptnel kell adni decemberben a lógókkal.

  6. Caglivua ez a 95 milliós nyitás a BvS,Liga,Wonder Woman teljes bruttó pályafutása Kínában.nem semmi.200 meglesz a halasnak.Most már csak USA-n múlik minden.

    Off!Godzilla elözetes mikor érkezik??

  7. Csabi: most 250 és 300 közé várják Kínában. A nyitó hétvégéje erősebb minden képregényfilmnél, kivéve az utolsó két Avengerst és a Venomot. A Civil Warnál jüanban hajszállal többet hozott, de ott a dollár konverzió az aktuális árfolyamokon számolva lehet, hogy dollárban hajszállal a Civil War nyer. Szóval annyira tényleg nem rossz. És egy hónapig szabad neki a pálya, és extrém magasak az értékelései Kínában. Maoyan még mindig 9.5, aminél csak két hollywoodi film tudott többet: egy másik James Wan blockbuster meg a Coco.

  8. 250-300?? bazki. :O Ha még 300 misit összeszed Kínán kivül és USA-ban meg mondjuk még 250 et akkor ez szép tarolás lesz.ezeket a Kínai értékeléseket hol tudom meg nézni?

  9. Csabi: maoyan.com ez a nézők közösségi értékelése és a douban.com meg a kritikaösszesítő, mint a metacritic. Nem tudom milyen a kínaid :), de a számok arab számokkal vannak kiírva, így azt érteni fogod. Illetve ha más filmekkel akarod hasonlítani, mindkét oldalon használhatsz latin betűket a keresőben.

  10. Na végre jön a Splinter Cell film. Ja várjunk csak. Hogy ez Póki? Akkor végre itt van Venom! Oh wait, mégsem. Akkor jöhet az emós Pókember. Vagy mégsem?

  11. Az Insmoniac Spider Man-jében ehhez igen hasonlít a Noir ruha. Érdekes módon az nem baszta szét a fanyalgók kedvét. Jöhet, várós, ide vele kategória simán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.