Free Solo előzetes és poszter

Han bajban van, és jönnek a társai megmenteni. Ja nem, hanem a kötél nélküli mászásról szóló dokumentumfilm, amiben egy csávó olyat tett, hogy lepetézünk.

24 hozzászólás a “Free Solo előzetes és poszter” bejegyzéshez

 1. Látok egy talán magyar nevet a plakáton. És nehezen hiszem el, hogy a csávónak nincs halálvágya.

 2. Ezt már rég várom. Mikor megcsinálta, nem is nagyon jött ki róla semmily3n videós anyag, pont ez miatt, hogy dokumentumfilmet forgattak róla.

 3. Nekem már ettől tériszonyom lett. Azért milyen ciki lett volna, ha forgatják a dokumentumfilmet róla, aztán meg lezuhan… Sose értem, hogy emberkék miért kockáztatnak ennyit (pl. hirtelen kap izomgörcsöt, viszket az orra, megcsípi egy darázs, belecsap egy villám). Ám örülök, hogy sikerült neki, de az ilyen önjelölt pókemberek sosem hoztak lázba.

 4. Egyébként szerintetek mikor lesz itthon ez “beszerezhető”? Vagy leadja majd esetleg a magyar NatGeo valamikor? Nézném már nagyon.

 5. Azért elég vicces, hogy azt írják ki a végére, hogy “this fall”. Fall az lehet zuhanás is. :D

 6. Na most néztem meg a trailert.
  Az elején csak poénkodtam, szar volt tudom :-).

  “Ez egy állat “

 7. Nos..elő a farbával..én ipari alpinista vagyok..nem szédülős..de ezt a doksit nem nézem meg..elképesztően bátor,ugyanakkor hihetlen felelőtlen emberek ezek..Másztam már sziklát,persze kötéllel,az egy dolog hogy bizol magadba,felmászol,ürülsz,aztán másnap…hmm megint mászol..aztán pl..görcsöt kap…akármid..és meghalsz…

 8. newzoli: akkor te tudod még jobban,de én mint laikus is így látom.
  Ez tényleg játék az életével (és a hozzátartozóival is), de az ő döntése.
  Reméljük nem történik semmi baja.

 9. Egy kommentár nélküli verziót még meg is néznék. De rohadtra nem érdekel mit gondol a huszadik lófaszjóskasenki operatőr, meg a csaja az anyja meg, hogy sírnak-rínak aggódnak. Ez a sok pofázás, meg nyavalygás nagyon irritáló. De a fickónak respekt.

 10. Ez a Meru eszméletlen jó volt. Amit ezek megmásztak! Hihetetlen. Azóta se maszta meg senki a Meru-t?

 11. van egy olyan elmélet, hogy ezek az emberek nem bátrak, hanem valamilyen fogyatékosságuk van. Úgy értem, nem az van, hogy ugyanúgy félnek, mint bárki más, csak ők legyőzik a félelmet, hanem ők nem érzik, vagy nem “úgy” érzik, mint az átlagember. Még egyszerűbben: alapból nem félnek. Nagyon ritkán születik olyan ember, aki nem érzi a fájdalmat. lehet, hogy az ilyen extrém sportolók nem érzik (vagy sokkal kevésbé érzik) a félelmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.