45 hozzászólás a “Godzilla: King of the Monsters: itt a második előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem már egy kicsit túlzásba vitték akkorák a szörnyek mint egy kisebb falu,a földet meg kipusztítják teljesen.

  2. @Feelgood: “a földet meg kipusztítják teljesen”

    Jeeeee! Úgy legyen.

    Btw. nagyon baba az előzetes, csak kissé sok a spoiler.

  3. Elvileg kész a film…de így ez eddig túl sok cgi…ez a trailer szerintem borzalmas, szétszedik majd.

  4. Ez igen:D Azért megnyugodtam, hogy a nagy csata valószínűleg megint sötétben lesz, vagy víz alatt, de nem baj:D Baromi jól néz ki…Jöhet.

  5. Hát az első trailer volt az, ami alapján nálam várós lett, ez inkább elbizonytalanított.

  6. Azért nem lenne angy baj, ha néha a zúzásokat nappal csinálnák. Kicsit gáz ez a filmesektől, hogy alig van az ilyenekben nappali jelenet, 90%ban éjszaka játszódik minden.

    Mindjuk a Skull Island az kivétel volt, szerencsére.

  7. @Wittgen: Éjjeli jeleneteknél nem látszik a béna render, környezettel sem kell annyit szarozni, úgysem látszik, haladósabb és olcsóbb.

  8. Wittgen.olcsóbb a CGI.Gondolom nem mernek nagyon elszállni a költségvetéssel.A Skull Island is épp,hogy siker lett,pedig az minden csak nem sötét . fantasztikusak voltak a napali jelenetek.

  9. DnP:pont ez a baj,túl darkos a film oké,hogy korrektül megvan csinálva a cgi,de megint csak a rombolásról szól minden.Se eleje se vége,mint az elöző részben.

  10. Ez borzalmas szerintem.

    Az első film nekem nagyon nem tetszett, de az új rész első trailerjét látva azért kicsit megenyhültem. Az valami egészen különlegeset sugallt. (Utólag lehet csak Debussy tehet az egészről.)

    Ez viszont…. lol. Már a trailerben vannak olyan pillanatok, amelyek az első film gyengeségeit visszhangozzák.

  11. @JKJ: Most néztem meg az előzetest és pontosan én is ezt akartam leírni, amit te már megtettél előttem. Minek ebbe a filmbe egyáltalán emberi szereplő?

  12. Jól néznek ki ezek, a végén kicsit darabos volt az a godzilla mozgás, de Mothra nagyon ari lett. Már alig várom a kritikánál a sok fikázót, akik valami szívszaggató drámát vagy részletekbe merülő ismeretterjesztő anyagot várnak egy szörnyfilmtől.

  13. “várom a kritikánál a sok fikázót, akik valami szívszaggató drámát vagy részletekbe merülő ismeretterjesztő anyagot várnak egy szörnyfilmtől”

    ezt az ellenkritikát nem értem, pl az előző film láthatóan tolta a drámát, szóval érthető, hogy páran a minőségét emlegetik esetleg, hiszen nem volt erős. Itt is lesz dráma bőven a kislányon keresztül, szóval igenis legyen jó ez a része is, hiába szörnyfilm.

  14. Pont azt akartam én is írni amit Human. Néha tényleg nem tudom megérteni az embereket. Mit vártatok egy szörnyfilmtől hogy majd igazi lények lesznek benne és nem CGI lesz a film 75%-a? :D Azért a casting nem olyanokból áll akik ne tudnának jó drámát lehozni. Nekem az 1. rész is bejött de ezt jobban várom.

    Nem szoktam az EPIC jelzővel dobálózni sűrűn de ez annak tűnik.

  15. Iszonyat király. Godzilla eltörpül Ghidora mellett. Érdekes összecsapás lesz. Rhodan is atomkirály. Egyedül a lepkével kell megbarátkoznom. Amúgy hány perces lesz?

  16. Az első trailer díjnyertes de most ez picit elbizonytalanít, hogy csak aprítás lesz. Millie Bobby Brown rádiós jelenete alapján én abban bíztam, hogy picit rámennek a Lovecraftosabb oldalára a dolognak és megmutatják milyen sima halandóként ezeknek a lényekben a közelében lenni, megtapasztalni a csörtéjüket. Remélem nem súlytalan Pacific Rim szerű harcok lesznek.

  17. Remélem a bossfightoknál nem lesz elvágva a kép miközben néznénk a bunyót.A 2014-es ben ez volt a legutálatosabb!!

  18. az előző rész után nem várok semmit ettől, hiába volt király a skull island. talán adok érte pénzt, ha nem olvasok olyat majd a kritika alatt, hogy “pont akkora szar mint az előző..”

  19. Csatlatokozom a minek ebben emberi szereplők kérdéskört boncolgatók táborához. Egyre inkább idegesít a sok bátor/ostoba katona, akik toronyház mérető szörnyek ellen mennek géppuskával… WTF? Elhiszem, hogy a valóságban is lenne sok ilyen marha, aki simán ugrana, hogy akkor majd géppuskával levadászom a Freedom Towert, de basszus… Ugyanez ott egy baromi nagy repülő szörny ezek meg kis vadászgépekkel mennek meg helikopterekkel… Értem én, hogy valamit tenni kell, de hogy nálam kezdenek ott bukni ezek a filmek, hogy azt nehezem emésztem meg, hogy ennyi önfeláldozó marha rohangál mindenütt…

    Egyébként sokat mutattak benne. Oké láttuk a szörnyeket is már. Nekem az elsőben kifejezetten tetszett, hogy a film feléig nem láttuk a szörnyeket, és utána is csak keveset láttunk belőlük. Az úgy hihető volt.

  20. Hogy fikázzak egy kicsit:Jó lenne ha nem lenne ennyire sötét.Ghidora alig látszott.a végén Godzilla és Ghidorah egymásnak futása fizikailag képtelenség.Ekkora monstrumok nem tudnának így haladni.Remélem csak fellett gyorsitva,hogy beleférjen a trailerbe.

  21. A trailer jó kis akciófilmre sikeredett. :D Kíváncsi vagyok, hogy a teljes is hozza-e ezt, vagy nagyon malmozni fognak-e ezen a kissé buta “keltsük fel a titánokat” témakörön.

  22. A 2014es Godzilla azon kevés filmek egyike amit épphogy csak végig tudtam nézni annyira nem tetszett. Telepakolták jó színészekkel de a rendező (akit utálok is emiatt) nem tudott mit kezdeni velük. Amikor meg kéne mutatni a szörnyeket akkor az természetesen 90%-ban sötétségben játszódik meg ilyen idióta jelenetekkel van tele. Kisgyerek nézi az aprítást a tvben anyuka kikapcsolja a tv-t. Anyádat.
    A Skull Island egy menyországgal ért fel nálam mert nem az volt mint a szörnyes filmek 95%-ban, hogy jaj először egy sejtelmes hangot hallunk a dzsungelben. Aztán fél óra mulva egy szempárt a (természetesen) sötétben. Majd 40 perc múlva egy szőrös kezet.
    Aztán a legvégén talán háttal megmutatják a teljes alakos lényt amikor éppen villámlik (mert azóta már az eső is elered a sötétségben) és kirajzolódik az alakja és hmmmmmm vége a filmnek.

    Szerencsére a Kong már az első 15 perc múlva szétszedte a vásznat nagytotálban világosban aminek nagyon örültem.

    Ahogy látom itt is A Sötétség Krónikája érvényesül inkább.

  23. nem tudom mi kellene ahhoz, hogy egy focipályányi molylepke és a kigyúrt Süsü harcáért én egy fillért is fizessek moziban. na meg ott a háromfejű sárkány és a gigantikus bőrszárnyú izé is.

    szóval azt akarom valahogy kinyögni, hogy nyilván Japánban ez elmegy, ahol ezek a sztorik kb. népmesei szinten beépültek az emberek tudatába, de hogy így a világ többi részén mit akarnak vele, azt nem tudom.

    egy Godzilla egy-két csúf szörny ellen oké. az első ebből az eresztésből a gyengeségei ellenére még jó is. de ezek a… izék, szóval nem tudom. miért éppen egy LEPKE?! :D óriás gyilokmókus nem volt? eh. mindegy.

  24. Evvel az a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy én változtam meg vagy tényleg érdektelen kakinak tűnik nekem? A new yorkos godzillát szinte bármikor újra nézem, de lehet ott is csak a retro faktor dolgozik?
    Az utsó kettő godzilla film is már teljesen összefolyik.

  25. Pont ezért nem kellene, hogy túl komolyan vegyék magukat szerintem. Én pont azért akarom látni, hogy megnézzem mi a fenét tudnak ezek a szörnyek egymással kezdeni, az, hogy az emberek mit drámáznak körülöttük, a legkevésbé se érdekel, sőt feleslegesnek érzem, hogy most beleszőjék, hogy egy kovács és kovácsné hogyan éli meg az óriás molylepkét, ahogy az lezúzza az óvodát és ennek milyen következményei lesznek a gyermekük pályafutására.

  26. Nem is tudom, az első trailer nagyon berántott, ez meg inkább meh. Remélem tudják mi kell a népnek, és nem lesz benne túl sok eröltetett dráma.

  27. Megmondom nektek őszintén: pár újra nézés után, az első trailer jobban tetszett.Egyenlöre hatalmas a kontraszt a Skull Island és eközött.Rohadt sötét.Lehet ez a karakter mitoszából következik,hogy sötétben kell mutatni,félelmetesebb legyen stb.vagy fasz se tudja :/

  28. “A new yorkos godzillát szinte bármikor újra nézem, de lehet ott is csak a retro faktor dolgozik?”

    az egy trash szörnyfilm, sztem más terep, mint a múltkori godzilla

  29. A lepke állítólag Robert Smith bácsi lesz, és a szörnyek a végén diótörővel döntik el, hogy ki nyert.

  30. Sötét és zsùfolt volt nagyon ez a trailer…Az elöző részben takargatott szörnyeket most jòl az arcunkba tolják…Szerintem meg fogom várni az első reakciòkat..
    Azt mondjuk nem értem hogy ezekkel az atom hulladékot zabálò és okádò szörnyek ellen mi esélye lesz egy King Kong-nak…

  31. Na, en szeretnek egy olyan Godzilla filmet, ahol az emberek csak vörösinges statisztakent vannak jelen es netto 135 percben zuznak a dögök a varosokban össze-vissza.

  32. Az Avengers teaser gyengesége, valamint a Godzilla trailerek szuper minősége miatt szép lassan jobban várom a King of the Monsterst, mint az Avengerst. Ami az én esetemben hatalmas szó.

  33. Ebben a méretben már nem lenne jó a városzúzás sem. Ezek országokat zúznak le rövid idő alatt nem városokat. Az előző trailer jobb volt, de félek itt is az emberi szál dominál majd, meg valamiért az az érzésem, hogy ezek a pusztítós jelenetek nem valósak hanem álmok lesznek. Kéltlem, hogy tényleg kiírtogatnak városokat percek alatt, ahhoz túl érzékeny a közönség mostanában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.