Robbant az Alita vagy nem?

Mármint siker lesz-e? A legutóbbi előzetes eléggé akciódús, nagy filmet ígért. Az új poszterről pedig süt az élőszereplés.

14 hozzászólás a “Robbant az Alita vagy nem?” bejegyzéshez

 1. Én arra tippelek, hogy olyan szinten fog mozogni mint a Ready Player One. Élvezhető és látványos lesz, de az alapmű olvasói nem fogják kedvelni, akik pedig nem tudnak róla semmit megnézik, adnak rá hét pontot és elfelejtik.
  Persze remélem tévedek és király lesz, csak az ilyen adaptációk szerintem ritkán lépnek ki a felejthető kategóriából.

 2. hadzsime ezt egyszerre írtuk egy perc különbség :) De örülök,hogy más is így látja.Igazából az a gond ezekkel a filmekkel,hogy már rohadt unalmas ez a cgi orgia.Én nagyon utálom semmi történet,semmi szív,csak ami látványos.egyébként többnyire még szarul is van megcsinálva.

 3. Nem nagyon tolták a marketinget, így ordas nagy bukta lesz.
  Pl. vegyük az Aquamant, különféle teaserek, meg trailerek, karaktervideók, karakterplakátok, netes kampányok, tv és rádióhirdetések, minden nap kijött vmi szinte, csak a busmanok nem botlottak még bele Aquaman reklámba. Alita anyagokkal szinte nem is találkoztam 2 trailert leszámítva, pedig a neten élek és dolgozok.

 4. Bukta lesz, kár lesz érte. Csak úgy tudna kaszálni, ha belecsempésznék a főcím elé a Marvel logót. Akkor még az is megnézné, aki nem hallott róla.

 5. Ti amúgy láttátok is az előzetest vagy ismeritek a sztorit? Én többször is láttam az animét és a mangát is olvastam. Az előzetes nem egy ismerősömet, külföldit is meggyőzte és nagyon várja akik ismerik az alapot. Nem is értem mi ez a hirtelen CGI utálat manapság. Azért ott még nem tart a tech hogy igazi androidokat castingoljanak meg gyorsan felépítsenek egy lerombolt világot. Ha valamire akkor a CGI-ra nem lehet panasz mert gyönyörű. A sztori meg messze több annál hogy harcokkal van tele. Elég komoly a mondanivalója. És nekem már az előzetesből is átjön hogy bőven fel lesz a komoly része is dolgozva.

  Ha valami akkor ez nem lesz bukta. Egyébként a RPO sem lett az. Se kritikailag se anyagilag. Szóval miről beszéltek de komolyan? :D

 6. “Alita anyagokkal szinte nem is találkoztam 2 trailert leszámítva, pedig a neten élek és dolgozok.”

  én nem hoztam mindent le belőle és még így is rogyásig van a címkéje, 4 trailerrel, részletekkel, poszterekkel és a többi :D

 7. Szerintem mortal enginesnél nem fog nagyobbat bukni. Nekem tetszettek a trailerek 2őt néztem csak és az anime mangát sem láttam még de így is érdekel. Salazart bírom waltzot bírom jöhet.

 8. Feelgood : a Ready Player bukta?

  Elég szépen hozott, bár gyártási költséget nem látok.

  Nekem a Ready P. az tetszett, de mondjuk én kevesebb CGI “orgiás” filmekre veszek mozijegyet így nekem nem túl sok.

 9. RP1:

  $582,218,455 világszerte. Nem valószínű, hogy bukta, mert a költségvetése 175 millió dollár volt + marketing, így kb 450 millió felett már nyereséges a buli. És ez csak a mozibevétel, a BR, DVD, TV jogok még efelett vannak. Kritikailag is sikeres volt.
  Ha ugyanezt hozza az Alita, akkor szerintem rendben lesz minden, kb. ez lehet az elvárás a stúdiónál is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.