Pitbull feat. Rhea: Ocean To Ocean

Nem tudom, hogy a film alatt hangzik-e el a dal, vagy csak a végefőcímnél, vagy sehol, de amit Pitbull művelt a Afrika című dallal az Aquaman soundtrackjén, az… Ez mi a fene??

human
írta
2018. 12. 15. 04:14
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Pitbull feat. Rhea: Ocean To Ocean” bejegyzéshez

 1. Sosem értettem, hogy mit szeretnek annyira az emberek a “Toto – Africa”-ban. Nem rossz szám, de már annyiszor hallottam, hogy hányni tudnék tőle :D A meme oldalak évek óta áradoznak róla, mintha ez lenne a világ legjobb száma.
  Most meg mindenki vérig van sértve, mintha valami vissza nem fordítható változást csináltak volna, mintha most már nem lehetne lejátszani a régit. :D
  Ebbe is belehallgattam és egyáltalán nem olyan vészes, mint állítják, de tény, hogy mivel egy olyan számnak a feldolgozása amitől már így is hányok, így ezt sem fogom még egyszer meghallgatni. De ismétlem, nem olyan rossz. Az embereknek abba kéne hagyniuk ezt a túlreagálást.

 2. Benne van úgy emlékszem, rémlik hogy nyomtam is belül egy wtf-et hirtelen de az eredetire is megtettem volna… Szerintem így a nem hozzá komponált számok nem nagyon illettek bele, egyedül a depeche mode jött be, meg az elhelyezése

 3. Benne bizony :D Bar a filmben csak az “eredeti resz” van benne :D Pitbull vernyakolasa csak a stablista alatt :D – Amit ne varjatok vegig, nincs semmi a vegen. Van egy jelenet a “specko” resz utan, de a sima fekete alapos utan mar nincs semmi. Es tok durva, hogy a film meg nincs fent Aftercredits-en, igy inkabb vegigultam, hatha :D Valahogy vartam valamit, ami osszekoti a DC filmekkel. :D

 4. Miért nem nézed meg?Múltkor human azt írtad kiváncsi vagy nagyon a halas fiú kalandjára.érdekes.. Gondolom a Captain Marvelen ott csápolsz majd az első sorban. :D

 5. Lehet utálni meg köveket dobálni rám de szerintem ez annyira rossz hogy már jó. :D Nem voltam sose Pitbull fan de 1-2 száma olyan dallamos hogy nem tudom lerázni. XD Mondjuk a csaj aki énekel annak legalább jó a hangja.

  Human szerintem a bevételek amcsiban nem fogják elérni a 70-et ahogy sokan gondolják mert ugye ott most mindenki melózik és karácsonykor mennek moziba mindig. Náluk ugye asszem 21-től van a premier és az azt követő héten mennének el már ha valóban így lesz a hírek szerint. Szerintem olyan 55-60M kinéz azért neki de 1 hónap alatt tuti sokkal többet hoz majd mint amibe került.

 6. Csabi: a két franchise közül az egyiknek a filmjei nézhetőek, a másik meg csak azért termel profitot, mert az emberek azt hiszik, hogy na most talán jó lesz a film. Miért csodálkozol azon, hogy valaki nem akar az életéből 3 órát egy fostalicskára pazarolni?

 7. Dodge: Azert Thor 1-2, Black Panther, GotG 2, Ant-man and the Wasp nem feltetlen jelentenem ki, de ez inkabb egyeni preferencia :D
  En pl a BvS-t a vegso Martha dologig elveztem :D

  Jófejsrác: Ez zsenialis! Kosz :D

 8. Dodge úgy érted nézhetőek az Avengers féle,szánalmas cgi pofozkodások?Ennyiben ki is merülnek.Szerintem kicsit többet nyújott a MoS,BvS,WW trió bármelyik marvelnél.Ant-Man,Panther,Thor nálad a szint csak kérdezem.

 9. Én most megnéztem megint az AquaMomoat és debizony benne van azért egy ici pici szövegelés mr pitbulltól, egy pár sor de csak annyi, az egész dolog nem tart sokáig.

  Jobban tetszett másodjára, de az Aquaman nekem már túl látványos, akciós :D és szétesik a sok stílustól, túl sok minden inspirálta Want és közben az egész tartópillérére meg nem fordított akkora figyelmet

 10. Csabi: hogy nyújthatna egy mezei DC film sokkal többet egy mezei marvel filmnél? Hol az az óriási mondanivaló, amikor a BvS végén egy cgi monsztát ütnek hosszú perceken keresztül? Hol az óriási mondanivaló a MoSban, ahol a film végén szintén hosszasan üti egymást cgi harcban a két szembenálló fél? Mi a lélekemelö benne vagy hogy ad sokat? Ugyanez a Marvel filmeknél, csak hozzájuk képest a DC le van maradva pár körrel.

 11. Cbeirne Szerintem a DC-nél mindig akadtak olyan példák ahol fel lehetett fedezni az értékteremtés szándékát.
  A Man of Steel,most függetlenül attól,hogy tetszett-e vagy sem,eleve több volt egy szuperhős bimmm-bumm verekedésnél.Szólt valamiről a szuperhősköpenyén túl is.Egy civilizáció alkonyát mutatta be és igen sokat adott rá,hogy a karakterei valós gondokkal szembesüljenek.A Wonder Woman is szólt valamiről és probált értéket adni a világnak,szemben pl a Guardians of the Galaxy 2-vel vagy a Thor 3-al ami az égvilágon semmiről sem szólt és fárasztóan gyerekesnek bizonyult.Vagy ott az abszolút komolytalan Civil War.még annyit sem mert bevállalni hogy az egymás ellen felvonuló hősök közül legalább az egyiket hazavágja.A semmiért pofozkodtak és Fekete őzikének ugyebár még a sminkje sem csúszott el két kézigránát robbanása közben :D szánalmas.

 12. Csabi: te tudod mit írsz? a DC-ben ki is halt meg a fő hősök közül

  “Vagy ott az abszolút komolytalan Civil War.még annyit sem mert bevállalni hogy az egymás ellen felvonuló hősök közül legalább az egyiket hazavágja.”

  :DD a BvS még annyit sem vállalt be, hogy két film között hagyja a nézőt találgatni, rögtön a végén már belengette, hogy Superman visszatér.

  Az meg hogy te ezek szerint nem érted, hogy mikről szóltak az általad emlegetett filmek, az szerintem nem a Marvel baja. Mondjuk a Man of Steel szerintem is jó, és a BvS hiába nem élvezhető film, azért tematikusan akart valamit, de akkor sem áll ez a Marvel oltás.

 13. A civil warban van az a jelenet amikor a bosszúállókat szembesítik azzal, hogy a tetteiknek vannak járulékos veszteségei. Ebben a jelenetben az ott ülő tagok helyében New York -nál megemlítettem volna, hogy a Shield akart atomot dobni a városra, Washingtonnál a Shieldről derült ki, hogy a Hydra beférkőzött közéjük, Ultron meg Tony agymenése volt Tehát miről is akarják ők kioktatni a bosszúállókat ? Mindezek ellenére szerintem a civil war még így is a Marvel egyik legjobb filmje.

  A DC-nél nem harcoltak egymás ellen szuperhősök egy a tagok között fellángoló és hosszan tartó konfliktusban így az, hogy náluk nem halt meg senki a civil war ellenében felhozott DC negatívumként nem állja meg a helyét.

  Most úgy őszintén, mi értelme van arról vitatkozni, hogy DC vagy Marvel ? Miért kell útálni az egyiket ?

 14. Salyavin: ki utálja az egyiket? pont ezért felesleges amit Csaba írt, mert a DC-ben tök kemény morális kérdések vannak, szóval ott is elférne akkor már pár halál, ha a Marvel ellen az van felhozva, hogy hajaj nem ölik egymást halomra.

  “a tetteiknek vannak járulékos veszteségei” ez simán a BvS eleje is ugye :)

 15. “Tehát miről is akarják ők kioktatni a bosszúállókat”

  Pl arról,hogy Hulk és Hulkbuster cgi harcban hány ember veszhetett oda afrikában?Stark elrepülhetett volna vele lakatlan területre is.jaaa,hogy akkor nem lett volna cgi kóma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.