Then Came You-előzetes: már megint haldokló tinik

Mi lenne, ha fognánk a Fight Clubbot és a Fault In Our Starst, és egy filmet gyúrnánk belőlük? Egy hipohonder srác halálos betegeknek szóló csoportterápiára menne, ahol összeismerkedne egy tényleg haldokló lánnyal, és összebarátkozna vele. Aztán segítenének a lány bucket listjét összehozni. És még Nina Dobrev is valahogy képbe kerül?

Lehetne jó, de nem tűnik annak. Sajnos maga a trailer is gyengén van összetéve nagyon, elég csak a hangjára figyelni, meg a történetmesélő aspektusára. Hopp, elő is vehetem újra a kategóriát.

6 hozzászólás a “Then Came You-előzetes: már megint haldokló tinik” bejegyzéshez

  1. Nekem valahogy bejott, pedig ez mar a sokadik haldoklo tini film, es se Maisie-t, se a Hugo gyereket nem csipem kulonosebben :D

  2. Ez a trailer borzalmas. Kb 3x kizökkentett 2 perc alatt. Pedig próbáltam szeretni.
    Pedig Hugo gyerek tehetséges színész, bár sokakat irritál, és a Stark leány is meglepően jó ebben a szerepben. Jó őt nem pszihónak látni.

  3. Nehéz eldönteni, hogy jó lesz-e, mert a trailer nagyon rossz, de attól a film még lehet jó. Maga a sztori amúgy érdekes, bár én ezt a srácot nem tartom nagy tehetségnek, Maisie sokkal jobb színész. Mindenesetre remélem, jó lesz, kicsit olyan a feelingje, mint a The Art of Getting By.

  4. Adom lynx véleményét, a trailer összevágása borzalmas volt :( Maga a film még lehet jó, kíváncsi leszek, milyen ívet sikerül majd adniuk neki

  5. “Adom lynx véleményét, a trailer összevágása borzalmas volt :( Maga a film még lehet jó”

    sajnos ilyen kis filmeknél ezek összefüggnek, ezért is írtam a posztban külön a trailer minőségét. A jó indie filmeknek technikailag mindig okés az előzetese, maximum a témát nem tudják jól bemutatni, itt meg már a vágás hibázik, ami tuti rossz jel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.