17 hozzászólás a “Rajongói előzetes a Lord of the Rings 15. évfordulójára” bejegyzéshez

 1. Lassan itt az idő újra elővenni a rendezői változatokat. 12 óra néznivaló, az ám a filmélmény.

 2. A valaha készült legjobb filmek között vannak. Epic sztori(alapanyag tisztelete), epic casting, epic zene, és azon kevés filmek közé tartoznak amelyeket csak szinkronnal nézek meg (főleg Selmeczi Roland Aragornja és Gönz Árpád csodálatos fordítása miatt). Bármikor újranézhető a bővített trilógia.

 3. Még mindig epic, úgy ahogy van!
  Kíváncsi vagyok az amazon mit hoz ki majd a sorozatból. Ezt nehéz lesz űberelni, még így 15 év után is.

 4. 2 éve néztem újra a rendezői blu-rayeket egy barátommal, csak miatta kivételesen angolul. nem mondom, brutális élmény volt. de mi tagadás, szinkronnal jobb. egyszerűen annyira jól el van találva minden, a szöveg, a hangok, isteni jó. Isten nyugosztalja Selmeczi Rolandot. és mindenkinek érdemes megnézni, hogy készült a film, nem semmi, mennyi munkát beleöltek Jacksonék. le a kalappal. MA MÁR NEM CSINÁLNAK ILYENEKET:DDD

 5. 1 percet bírtam a trailerből megnézni ezekkel a zenékkel… én vagyok az egyetlen?

  Amúgy a trilógia nyilván továbbra is alapmű.

 6. Pont a napokban hallgattam a teljes filmzenét (összesen 9 cd). Még mindig tartom: a valaha írt legjobb filmzene (tudom, tudom, de John Williams és a ….).

 7. Sajnos eredeti nyelven soha nem láttam még ellenben szinkronosan már szerintem tucatszor is mindegyik fajta verzióban. Anno még kispöcsös koromban néztem néztem de nem értettem meg nem tudtam értékelni. Csak a harcokat vártam meg a csatákat. Utána pár évre rá természetesen kicsit komolyabban neki ültem (persze egyből a rendezőit néztem mind a 3omból) és a legjobb trilógia amit letettek az asztalra valószínüleg. A Hobbitokat meg 1x láttam mindegyik részt anno moziban és így annyi. A sok cgi undorítóan nézett ki műanyag hatást keltettek és teljesen mentes volt mindenféle epikusságtól szerintem. A LotR mai napig megállja a helyét és még jó pár évig meg is fogja.

 8. “Sajnos eredeti nyelven soha nem láttam még ellenben szinkronosan”
  Én 1x megnéztem eredeti hangsávval és egyszerűen leteremtett, hogy mennyivel egyszerűbb mint a miénk. Göncz Árpád és a szinkronstúdió csodálatos munkát végzett mert annyira választékosabb és gyönyörűen kihasználva az anyanyelvünket formában hallhatjuk, hogy tényleg kár is megnézni eredeti nyelven.

 9. Pont múlt héten láttam az első részt megint. Baromi összetett, érzelmes, jól megcsinált, következetes. Minden, ami a Hobbit nem tudott lenni.

  Szinkronnal a moziváltozat még mindig kimerítik a tökéletes mozizás fogalmát. Moziban csak a középső darabot láttam, de nyilván mind a 3 rész helyet követel magának a legjobb trilógiák képzeletbeli listáján.

 10. Eltelt 15 év, és a CGI még mindig megállja a helyét.
  A szinkron pedig szerintem is az egyik legjobb. Szerencsés csillagzat alatt készült.

 11. 1:37-ig bírtam ezt nézni!
  Borzalmas ezzel az aláfestő zenével!
  Az Eredeti mű megcsúfolása! Ez a fantasztikus trilógia, még 100 év elteltével is fantasztikus élményt fognak nyújtani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.