Jay Basu írja a Battlestar Galactica rebootját

Amikor azt hittük, hogy a legutóbbi hír óta eltelt 2 évben elhalt a projekt, akkor bejelentik az íróját. Igen, film formában képzelik el a rebootot, de minek? A sorozat hatalmas volt, hozzátenni nem igazán lehet. Ha pedig látványos blockbustert akarnak esetleg az Universalnál, akkor a sötét témákból fognak ejteni…

Azt ne is említsük, hogy Jay Basu legutóbb a The Girl in the Spider’s Webet és az új Charlie’s Angels-t írta. Bár lehet úgy jár, mint az eddig bejelentett írók. Megnéztem, 2011-ben írtam először a projektről, szóval már jó rég kotlanak a rebooton.

11 hozzászólás a “Jay Basu írja a Battlestar Galactica rebootját” bejegyzéshez

 1. Én sem hiszem ,hogy Ronald D. Moore zseniális munkájához sokmindent hozzá tudnak tenni. Tényleg neki van valami köze a projekthez?

 2. Csatlakozom, csillaghajó méretű élmény volt, csak a LOST tudott nagyobb libabőröket csinálni a hátamon is :), 2 órában ez mészárlás lesz, vagy valami “nyomokban BSG-t tartalmaz” lesz, cylonok elfogadásáról, vagy ilyen Total Recall szintű fantával felöntött kipipálást tudnak összehozni. Remélem azért eröltetik ennyi ideje, mert tudják, hogy nagyon jó az ötletük, csak senki nem tudta igazán jól megírni, nem azért, mert úgy gondolják, hogy cool-cult-trendy-reboot!, az a Blade Runner-nél már lett bizonyítva, hogy még jó filmmel se működik (azt ne felejtsük, hogy a BSG SOSE VOLT nagyon nézett, utólag lett cult, és az is szerintem csak kis körben).

 3. A 2003-as minihez tényleg nincs mit hozzátenni. Így utólag a sorozat nagyrésze sz@r volt :D De a zenéje eléggé ott volt.

 4. Spoiler:

  Mondjuk amit a 3. évad elején műveltek a New Caprica-nál az se volt gyenge. :D Főleg mikor a Pegasus is berongyolt a harcba. Bár azt a balf*sz húzást hogy a jobb hajót áldozták fel hogy megmentsék az öreg roncsot…meh. :)

 5. Elnézve az imdb-n a munkásságát nem túl biztató. De amúgy ha a 78-as sorozat szellemiségét vennék alapul és csinálnak valami fun, kaland sci-fit akkor beneveznék. A 2004-eset meg hagyják békén az úgy kerek ahogy van.

 6. Wierzbowski:
  Igen, a 3×04 egy olyan rész volt amire örökké emlékezni fogok. Meg a 3. évad vége.

 7. Az egyik kedvenc sorozatom örökre a frisseb, szóval jó lenne ha leszállnának róla végre míg el nem ér a demencia…
  oké oké adnék neki esélyt, ha elkészülne amúgy, ha jól emlékszem anno is a régit célozták be

 8. ha elszarják, akkor a BSG fanok megfeszítik őket, akármikor.
  SO SAY WE ALL.

  Ehhez a műhöz nem szabad nyúlni akárkinek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.