Men in Black International-előzetes: Hemsworth feketében

Oh snapppp. Itt a Men in Black Internation előzetese. Mármint ez lett ugye a teljes címe a spinoffnak, amiben Chris Hemsworth és Tessa Thompson nyomja feketében. Londonban lesz a gond, és kicsit modernebbnek néz ki az anyag.

Persze egyelőre csak az akciót és a humor egy részét emelik ki, meg hogy “jaj minden ember veszélyben!!”

27 hozzászólás a “Men in Black International-előzetes: Hemsworth feketében” bejegyzéshez

  1. Meglepően nem tűnik nekem rossznak. Minimálisan eddig is érdekelt, de most bizakodni is elkezdtem.

  2. Nekem hiányzik a régi csapat. Végig azt éreztem, hol van Smith és Jones? Felesleges folytatásnak tűnik.

  3. ez durván lezsibbasztott, a mindenit… sosem gondoltam volna, hogy a régi filmeknek ennyire esszenciája volt will smith, de így most elég nyilvánvalóvá vált, mert a színészcserén kívül nem tudnám meg mondani, hogy miért nem jött át ez az előzetes. mi hiányzik ebből?
    a régi filmeknek talán pont az volt az egyik mozgatórugója, hogy egy fiatal, komolytalan ügynök próbál együtt dolgozni egy rutinos, halál komoly, kissé mogorva ügynökkel, de itt úgy tűnik mindkettő ügynök ugyanolyan komolytalan… oh snap.

  4. Rémesen felszínes filmnek tűnik. Mindenképpen azokat célozzák vele, akik még nem látták az eredetit, mert túl fiatalok voltak. Csilli-villi, de nulla tartalom a trailer alapján.

  5. Ezt a hali, szevasztok de nehéz idetalálni, jöttem ügynöknek blődséget leszámítva jó kis kalandnak tűnik az előzetes alapján.

  6. Hát hát hát. Annyira nem tűnik rossznak, mint vártuk de túl jónak sem. A rendező miatt egyszer biztos lecsúszik. És ez a jobb előzetes, a nemzetközi gyengébb.

  7. Hát,lehet megnézem moziban.Még nem tudom,hogy mit gondoljak.Fan service az lesz,plusz R.I.P.D.-nél már most jobban néz ki.Félek,hogy egy lelketlen valamit kapunk.Bár az trilógiából csak is az első volt igazán jó.

  8. +pont Liam Neeson miatt,-pont Emma Thompson miatt,nem hiszem el,hogy Thompsont képesek visszahozni a rossz harmadik részbeli szereplése után.
    Azért remélem Tommy Lee Jones nem csak egy festményen köszön majd vissza.

  9. A szar zene a trailer alatt kicsit megölte a hangulatot… de amúgy sem tűnik valami jónak. Nem tudom. Ráadásul a rendező is ilyen közepes fosokat szokott szállítani… mondjuk az még ez is lehet. Őszintén szólva csalódott vagyok, mert lenne még ebben a sztoriban potenciál. Egy hatvanas évekbeli London pl. már kapásból érdekesebb felütés lett volna.

  10. Rohadtul ellenszenves. Minden karakter idegennek hat. Az első rész annyira jó, hogy ahhoz képest a két folytatás csak azért nem gyalázat, mert ugyan azok a szereplők. Meg van a szó amit kerestem; unszimpatikus. Hemsworth szakáll nélkül pls no, a csajról inkább nem is írnék.

  11. Hangsúlyozom, nem temetem a filmet, szó se róla…de annnnnnyira nem jött át, hogy nagyon. És nem tudom megmondani miért :/

  12. Ha normálisan megmagyarázzák, hogy miért ő az egyetlen nő a csapatban, akkor elfogadom. Addig is egy újabb felesleges PC filmnek könyvelem el.

  13. Azért ő az egyetlen nő a csapatban, mert a MIB világában hiába voltak űrlények meg technológia ugyanolyan visszamaradott kaki volt és ezért ott is elindult valami, de jó ha tudjátok hogy mind a Frank nevű kutya, mind a kukacok ki lesznek vágva a filmből, mert azóta kiderült róluk ez az…Christopher Plummer már az utóforgatáson van

    Amúgy meg nem jó ez így, mert a cím nem Gender in Black vagy ilyesmi…

    De amúgy komolyan, nyilván engem nem zavar ez a dolog, de tényleg nem jön be ez eddig, a poénok nekem nem ütöttek, esküszöm a Hemsworthnek a szellemirtókban nagyobb kisugárzása volt :/ Tessa Thompson-t csak a Westworldben láttam eddig és így furcsa ilyen szerepben, de jól áll neki az öltöny

  14. Barry Levinson és Spielberg tudta, hogy nem lehet komolyan venni az egészet, nem is erőlködtek vele, erre most csinálnak egy full komoly MiB-vígjátékot bármilyen öniróna nélkül. Bravó!

  15. Ez alapján a trailer alapján még otthon se nézős, pedig szinte minden scifi-fantasy filmet megnézek de ez még történetet se mutat.

  16. szerintem elmegy ez a Tessa Thompson vonal hiába PC…
    OFF:
    viszont jobban várom mit akar Charlote-ként a valóvilágban a WW-ben…

  17. dexike3 >>>> Tökre igazad van, de számomra ott is röhejes a színészi játéka, hát még a karaktere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.