We did it. Again!!

Vége a Wonder Woman 1984 forgatásának. Vagyis gondolom utóforgatásának. Gal Gadot egy érzelmes kifakadással ünnepelte instán, na meg ezzel a képpel.

Honestly.. Words cannot describe this experience.. This journey was so demanding and challenging but we all came and did our very best every take, every day, putting our all out there and I’m so proud… Thank you universe for this opportunity. I love this character. And thank you to all of you for being the best fans in the world. It was you that made me push myself every day.

2020-ban nézzük.

12 hozzászólás a “We did it. Again!!” bejegyzéshez

  1. Jövőre nézhettük volna.Ilyen is ritkán van,hogy 1,5 évig széfben van egy film mire kiterjeszti a Warner. 👏 jár a keksz.

  2. Amúgy miért tették ezt 2020-ra? Jövő november/decemberre gondolom simán kész lesznek az utómunkákkal.

  3. “Vagyis gondolom utóforgatásának.”

    Nem pont az első WonderWoman volt úgy rendezve, hogy nem volt szükség utóforgatásra? Valami ilyesmi rémlik, hogy annyira precíz a rendezőnő, hogy megvolt már minden egy kör alatt.
    Lehet keverem valami mással.

  4. A Wonder Woman 1 az a DC-nek ami a Black Panhter a Marvelnek. Az egyik egy fekete a masik egy női főszereplő miatt van erősen túlértékelve.(főleg a kritikusok által) En nem vagyok se rasszista se himsoviniszta en csak próbálok reálisan megítélni egy filmet. Es szerintem regen rossz ha csak azert ajnároznak egy filmet mert egy nő vagy színesbőrű a főszereplője. Szerintem mindkettő egy halvány közepes, a jó film jelző eros túlzás. A feminista manifesztációk meg kötelezők Hollywoodban plane egy női hírességtol, különben még karóra tűzik.

  5. Mathiassa:
    Már az elsőben is volt utóforgatás, Gal terhesen szórakozott ott a futópadon, pl amikor Ares körbefogja a tank lánctalpával vagy mi az, akkor ott a pocit is takarja, plusz volt a jelmeznek rendesen csinálva egy olyan változata ahol a terhes pocak zölddel van takarva.

    Én meg remélem azért utóforgattak, mert a Snydercut canon és azt a sok Trevor rinyát felülírta valami :D

    Azt most nem tudom, hogy az időpont jobb-e, azt se tudni még Cheetah teljesen cgi lesz-e vagy mint Wan csinálta az Aquaman esetében.

  6. Fizdale a Wonder Womannak köze nem volt a feminista vonalhoz.Minden karakter egyrangú volt Dianával és nem nyomot el senkit.Nem eszközként használta a karaktert Jenkins.
    Mint film állta meg a helyét.

  7. Minek? 3 x láttam moziban aztán itthon meg már kitudja hányszor..Szerintem jobban képben vagyok a filmmel.Az egy dolog,hogy mit látott bele a média,PC,a kritikusok,libsik de
    a filmnek nincsenek feminista üzenetei.mint film óvatosan kezelte a témát és nem tolta túl egyáltalán.Chris Pine sem volt egyáltalán elnyomva,szinte főszereplő volt Gal mellett.

    De cáfolj meg.

  8. “A Wonder Woman 1 az a DC-nek ami a Black Panhter a Marvelnek. Az egyik egy fekete a masik egy női főszereplő miatt van erősen túlértékelve.(főleg a kritikusok által) ”

    Totál egyetértek. Én nagyon akartam szeretni a WW-t, mert imádom a csajt, de többszöri nekifutásra se bírtam végig nézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.