A Bird Box az eddigi legsikeresebben kezdő film a Netflix originalokból

Ritkán hallunk Netflix-nézettségekről, így most ez a konkrét adat még talán érdekes is:

7 nap alatt 45 037 125 Netflix accounton (az előfizetőik 1/3-a!) végigment a Bird Box. Avagy az 5 perces belenézéseket nem számolták bele. Ezzel a platform legjobb premierje lett. Avagy nem volt még olyan Netflix-film, ami ennyi idő alatt ennél több nézővel bírt volna. Sem a Bright, sem a Cloverfield.

human
írta
2018. 12. 29. 04:15
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Bird Box az eddigi legsikeresebben kezdő film a Netflix originalokból” bejegyzéshez

 1. Pont tegnap néztem. Egyszer nézhető, semmi olyan nincs benne, amit eddig ne láttunk volna valahol.

 2. Lehet hogy sokaknak csak egyszer nézős de leköti a nézőket. Szerintem is a jobban sikerült netflix produkciók közé tartozik pedig abból bizony nem sok volt.

 3. Nem lehet, hogy ez ilyen Quiet place utóhatás volt? És ha már ezerszer felemlegették a Quiet place-t, megtoldanám egy nem is rossz sorozattal:

  A Quiet Place – nem szabad zajt csapni
  Bird Cage – nem szabad nézni
  The Rain – nem szabad az esőhöz érni

 4. Ez szinte egyértelmű volt,hogy így lesz nem lepődtem meg.Ugyanez lesz az Irishman-el is,ha nem lesz moziba.

 5. Es meg mennyien neznek meg ha nem csak angol, nemet es roman felirat lenne hozza… Biztos nem fert bele a koltsegvetesbe, mint ahogy sok masik Netflix release-nel sem.

 6. Na ja, nem hiszem, hogy olyan sokat kérne érte a fordító, hogy azt a pár 100 dolcsit nem bírja el a büdzsé.

 7. Természetesen én is felültem a hype-vonatra..hmmm..jó kis posztapok világvége film..hmm.. Sandra B. amerikai filmsztár..aztán jött a pofáraeses..bárcsak lett volna szar film..de nem szar..csak olyan..semmilyen..ez a film is ékes példa..nekem..de lehet másnak is..a netflixes “nagyfilmes” modulra..mondom..irom ezt úgy..hogy..viszont sorozatban,sorozatokban meg jók a netflixes sorozatok…./STRANGER THINGSSSSSSSS)..uff..szólottam..:)

 8. Hihetetlenül felbaszott, hogy mennyire buta film. Aki látta a The Happeninget és a végén fogta a fejét, hogy mivel szivatták meg, az ne nézze meg, ha nem szeretné ezt még egyszer átélni.

  A Quiet Place egy mestermű ehhez képest, pedig az is tele van plothholeokkal, de legalább a karakterek, illetve a rendezés nagyon erősek.

  Itt ilyenról szó sincs. 20 perc után szívből utáltam az összes karaktert. Felszínes szar forgatókönyv.

  Amúgy erről a “nézettségi adat”-ról már olvastam, de igazából a Netflix azt kamuzik, amit csak akar. Persze tegyék csak, hiába szar sok filmjük, végre 1-2 kezd betalálni (Cam, Private Life), de tagadhatatlan, hogy a sorozatok az ő terepük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.